- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowy starter kupiony na poczcie bez formatu nano-SIM
Bardzo fajnie, tylko dlaczego nie mówicie, że nie wszystkie startery mają nano SIM. Właśnie byłem na poczcie i kupiłem zgodnie z waszymi wskazówkami starter za 5 zł. Jakie było moje zdziwienie, gdy po otwarciu, stwierdziłem, że nie da się jej wyłamać do formatu nano. Powiecie - przecież było na opakowaniu, więc twoja wina kiencie-gapo, a ja powiem, dlaczego mi na to nie zwróciliście uwagi, jak się was pytałem, jak to zrobić? Dlaczego wciskacie jakieś stare karty, z którymi nic nie mogę zrobić? Brawo wy!!!
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jaka historia stoi za zkupem tego startera, co Ci polecano?
Postaramy się pomóc.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jak już to na odwrocie opakowania. Gdyby mi o tym powiedzieli w filmie lub doradca na czacie, to bym na to zwrócił uwagę. No ale to sa właśnie takie rady "fachowców" z orange. Gdy zgłosiłem problem, kolejny "doradca" doradził mi iść do salonu, gdzie MOŻE mi wymienią kartę. Byłem - nie wymienili. Jeśli orange każe użerać się klientowi o 5 zł, to świadczy o jakości jego serwisu. W sumie straciłem czas, żeby innych przed tym ostrzec i by orange ulepszył swój tutorial, ale chyba mają to i mnie gdzieś.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie jestem Orange Guru, więc nie wiedziałem o tym.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ja nie widzę problemów https://www.youtube.com/watch?v=vOjT6mNulp8 , znajomym i sobie kilka kart sim przerobiłem, średnio rozgarnięty to zrobi i zajmuje to 5 minut max 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Cześć. Miałem taką samą sytuację. Starter SIM to raczej nie jest coś, co kupuje się często. A wystarczyłoby w instrukcji na stronie Orange jedno zdanie, aby na to zwrócić uwagę. Reklamowałem, poradzono mi kupić właściwą kartę, nie naliczono dodatkowych kosztów, w sumie kosztowało mnie to 10 zł, dużo nerwów i czasu (mieszkam na wsi, po drugą kartę musiałem pojechać 15 km). Reklamując prosiłem o umieszczenie w instrukcji stosownej uwagi. Minął miesiąc i wszystko jest po staremu. Teraz się zastanawiam, czy Orange to sieć nr 1 czy 101 w Polsce?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@borustu jest podane jakie karty SIM https://www.orange.pl/omnibook/karta-sim#