- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
No limit oferta za 35 zł. Dlaczego rozłącza po 2 godzinach?
@Ron Dużo rozmawiam bardzo dużo ale sie nie da bo rozłacza mnie po 2 godzinach to dotyczy tylko Orange nie wiem jak inne sieci.Nie próbowałem.Ale spróbuje...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Luki9 , możesz zgosić to obsłudze klienta, napisz na czacie. 100% ograniczenie techniczne jak już wiele razy było na forum.
Może coś zmienią, ale warto napisać.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Korzystam z nielimitowanego pakietu, i miesięcznie sporo godzin wychodzi, ale nie zdarzyło mi się rozmawiać ponad dwie godziny. Może na jednym z numerów przetestuje zobaczę, co się wydarzy po dwóch godzinach rozmów.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ten problem był już poruszany tutaj
Wniosek chyba taki sam - ograniczenie operatorskie...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ketrasaArtur i jak udało Ci sie podjąc rozmowe przekraczając 2 godziny.Szczerze jeszcze tego nie zgłosiłem ale pewnie zgłoszę niech sprawdzą czemu regulamin mówi że jest to no limit a faktycznie go nie ma...Jak odpiszą to napisze tutaj co mi odpowiedzieli w tej kwestii.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Piotrekk85 🤦 co Ty to piszesz. Gdzie w regulaminie jest o rozłączeniach co 2h? Skąd wnioskujesz, że to nie jest normalna rozmowa i rozłącza po 2h?
Niektóre numery rozłącza systemowo co 2h, a inne nie mają takich ograniczeń.
Takich teorii jeszcze nie czytałem.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Normalna rozmowa to tak, gdy ciągle ktoś mówi - są amplitudy fal w odpowiednich normach.
Jeśli ktoś dzwoni i używa telefonu jako czujki, albo dzwoni by dzwonić, to takie rozłączenia są - nawet i wcześniej.
Skąd wnioskuje że to nie jest normalna rozmowa? Bo moje doświadczenie mi to mówi. Parę lat temu ktoś chyba z forum telepolis wrzucił film na YouTube. Niestety rozmowy nie było, aparat leżał obok i rozmowa trwała. Takie coś może być rozłączone.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Piotrekk85 Co otrzymasz?
Abonent aktywujący Usługę ma możliwość wykonywania nielimitowanych połączeń głosowych na standardowe numery krajowe komórkowe i stacjonarne, wysyłania nielimitowanej liczby SMS-ów na krajowe numery komórkowe, wysyłania nielimitowanej liczby MMS-ów na krajowe numery komórkowe oraz otrzymuje pakiet GB. Usługa za 35 zł cykliczna w załaczeniu regulamin oferty nic nie ma odnośnie połaczeń po 2 godzinach rozłaczania.A moje połaczenia są normalne dzwonie na numery sieci Orange z automatu sa rozłaczane po 2 godzinach.Ponadto w regulaminie oferty Free nie ma nic po 2 godzinach rozłaczamy Cię wiec mi tu nie pitol o jakiś ograniczeniach.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś