- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam, zauważyłam, że od jakiegoś czasu pod koniec miesiąca znikają mi środki z konta, po zalogowaniu na aplikację Mój Orange okazało się że mam włączone 2 usługi których nie włączałam nigdy.
Chroń dzieci w sieci i GJD-Standard, czy można to wyłączyć i dlaczego zostało włączone? Jedna usługa to 6.99zł, druga 9.99zł.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
W aplikacji tam gdzie usługi są, premium wylacz i prenumerata, na czat też można poprosić o wyłączenie tego.
Ja bym zgłoszenie telefonicznie robił w Poniedziałek, jeśli nie było to włączane, może jakiś błąd.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
W aplikacji tam gdzie usługi są, premium wylacz i prenumerata, na czat też można poprosić o wyłączenie tego.
Ja bym zgłoszenie telefonicznie robił w Poniedziałek, jeśli nie było to włączane, może jakiś błąd.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
niechciane usługi - Chroń swoje dzieci, GJD-Standard
U mnie to się wyświetla w zakładce "wykorzystanie", na dole "płatne usługi dodatkowe", z zwykłych usługach jest kilka za 0.00zł każda.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
niechciane usługi - Chroń swoje dzieci, GJD-Standard
Włącz to co pokazałem i prenumerata tych usług wygaśnie 😎
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Niechciane usługi - Chroń swoje dzieci, GJD-Standard
@GrażkaIgraszkanapisał(-a)
Witam, zauważyłam, że od jakiegoś czasu pod koniec miesiąca znikają mi środki z konta, po zalogowaniu na aplikację Mój Orange okazało się że mam włączone 2 usługi których nie włączałam nigdy.
Chroń dzieci w sieci i GJD-Standard, czy można to wyłączyć i dlaczego zostało włączone? Jedna usługa to 6.99zł, druga 9.99zł.
Jeśli korzystasz z aplikacji MO to musiałaś przez nieuwagę coś kliknąć i się zamówiło. Przeczytaj jeszcze raz post @IreneuszCD i zrób dokładnie to, co Ci radzi. Włącz blokadę tych subskrypcji. No i bardziej uważaj w co klikasz.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
dzięki za poradę ale nie mogło tak być bo nawet nie mam smartfona i nie logowałam się do aplikacji, dziś sym mi to sprawdził logujać się na swoim telefonie
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@GrażkaIgraszka w usługach premium, niech syn ustawi limit, 3 zł lub 0 😎
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@GrażkaIgraszka warto założyć sobie blokady na numerze, na usługi elektroniczne oraz oferty premium. Szkoda tracić kasę na coś, z czego się nie będzie korzystało.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przy próbie nałożenia limitu na usługi w kwocie 3zł, po zapisaniu zmienia automatycznie na 35zł lub limit wskakuje na wartość "nie ustalono". Chyba pozostaje kontakt bezpośredni z doradcą Orange.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Były swego czasu takie usługi włączane przez "Push SMS" - wiadomość tekstowa pojawiała się na ekranie i cośtam wystarczyło kliknąć choćby niechcący, wiadomość znikała a usługa po cichu się uruchamiała na miesiąc za darmo a potem odpłatnie, Orange chyba zapłaciło w ogólę karę niemałą za to,
Teraz wyskakuje to w podobnej formie jako wyskakujące okno powitalne czasem w aplikacji MO, ale już nie tak łatwo przypadkowo to zamówić.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »