- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nieaktywny numer
Dzień dobry, Minął ponad rok + 30 dni od czasu ostatniej aktywności mojego numeru. Czy można odzyskać taki numer? Pani na słuchawce z biura obsługi była bezradna, jeśli minął taki czas. Na pewno jest to fizycznie możliwe, ale jaka jest droga do odzyskania numeru? Dziękuję i pozdrawiam.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nieaktywny numer
Jeśli pani na słuchawce nie pomogła, to nic już nie zrobisz.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nieaktywny numer
@Dadai jeżeli numer był już nieaktywny ponad rok, to już go nie odzyskasz. Przeszedł już do puli numerów wolnych, więc można szukać startera z takim numerem lub w abonamencie.
Jeżeli karta SIM leżała sobie w szufladzie i numer załóżmy stracił ważność pół roku temu, to jeszcze jest szansa. Trzeba wtedy działać możliwie jak najszybciej z odzyskaniem numeru.
Czy jesteś w stanie określić, kiedy numer przestał być aktywny?
Proponuję jeszcze raz spróbować kontaktu z infolinią i poprosić o przywrócenie numeru.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nieaktywny numer
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nieaktywny numer
@Dadai były sytuacje na NO o odzyskaniu numeru. Większości się udało nawet przy pierwszym kontakcie z infolinią.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nieaktywny numer
Dzięki za odpowiedź. Numer przestał być aktywny w czerwcu 2020 (ostatnia data pobrana z sieci to był 14 czerwca), a Pani na infolinii powiedziała, że była jeszcze możliwość odblokowania numeru w lipcu (a więc w ramach 30 dni od zablokowania). Czyli pół roku nie minęło.
Atakować dalej infolinię i prosić o skierowanie sprawy do działu technicznego?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nieaktywny numer
@Dadai Według mnie nie ma po takim terminie siły sprawczej, aby przywróciła numer do życia. Słyszałem o dwutygodniowym okresie możliwości przywracania, ale od czerwca....na 100% nie ma szans
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nieaktywny numer
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nieaktywny numer
@Dadai niestety, jest już ponad rok. Nie da się jużodzyskać numeru. Pewnie jest już w puli numerów do ponownego obiegu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nieaktywny numer
@ketrasaArtur ja myślę, że nie puszczają nr telefonu do obiegu ponownego szybciej niż za kilka miesięcy . Tak na logikę jakieś pół roku przynajmniej
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »