- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam
Miewam od pewnego czasu problem taki gdyż przez przypadek w pośpiechu włączyłem blokade wysyłania sms płatnych. Wyłączyłem ja a to nic nie pomogło.
Czy mógłby ktos mi cos doradzic jak to naprawić?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
...jeżeli wyłączyłeś blokadę sms specjalny/premium poprzez Orange on-line lub analogicznie do sposobu jej włączenia, spróbuj zrestartować telefon. Jeśli to nie pomoże, skontaktuj się z BOK poprzez Mój Orange. Pamiętaj też, że blokady są dwie, jedna jest w ustawieniach wiadomości, druga u operatora. Poza tym, jesli masz ofertę na kartę, sprawdź dostępne środki.
UWAGA! SMS Premium są wiadomościami o podwyższonej opłacie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
...jeżeli wyłączyłeś blokadę sms specjalny/premium poprzez Orange on-line lub analogicznie do sposobu jej włączenia, spróbuj zrestartować telefon. Jeśli to nie pomoże, skontaktuj się z BOK poprzez Mój Orange. Pamiętaj też, że blokady są dwie, jedna jest w ustawieniach wiadomości, druga u operatora. Poza tym, jesli masz ofertę na kartę, sprawdź dostępne środki.
UWAGA! SMS Premium są wiadomościami o podwyższonej opłacie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie mogę kupować za pomocą sms
Jeśli to nie pomaga lub masz Androida w wersji 6 i wyżej, to są dwie opcje:
- zmiana aplikacji do smsów gdzie jest to do modyfikacji
- reset do ustawień fabrycznych (wcześniej warto zrobić kopię zapasową)
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Operator ma też 24 godziny na wykonanie Twojej dyspozycji, ale tak jak pisze @mabud73 często pomaga wyłączenie i włączenie telefonu ponownie. Pozdrawiam.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dzień dobry @Robaq16 ,
Za każdym razem klikając w "rozwiązanie" ułatwiasz innym znalezienie najbardziej trafnej odpowiedzi. W związku z tym, zaznacz proszę z powyższych odpowiedzi jedną, która jest najbardziej trafną.
Pozdrawiam,
Rafał