- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Szanowni Państwo,
chciałbym uzyskać informacje na ww. temat.
Mianowicie, planuję zmianę oferty na kartę z POP na Free.
Doładowując konto za kwotę 50 zł, otrzymam bonus w postaci 15 gb Internetu.
Potrzebny mi jest pakiet smsy bez limitu oraz tzw. Multipakiet (aby móc "trochę" porozmawiać).
I w tym miejscu moje pytanie brzmi: czy korzystając z Internetu, najpierw "zużywany" będzie bonus (te 15 gb), następnie megebajty z multipakietu?
Oraz czy wysyłając jakikolwiek sms na pewno pobrane zostaną w pierwszej kolejności środki z pakietu nielimitowanych smsów ( a nie środki z multipakietu).
Nie mogłem znaleźć jednoznacznej odpowiedzi.
Pozdrawiam
🙂
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
W pierwszej kolejności zużywane są pakiety, dopiero później pozostałość z konta....bynajmniej było tak u mnie jakiś czas temu w Orange Yes.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
W pierwszej kolejności zużywane są pakiety, dopiero później pozostałość z konta....bynajmniej było tak u mnie jakiś czas temu w Orange Yes.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Kolejność pobierania środków (oferta na kartę)
Tutaj masz pełen regulamin: http://www.orange.pl/ocp-http/PL/Binary2/2002151/4100407222.pdf
Środki z Bonusu są wykorzystywane w pierwszej kolejności przed środkami pochodzącymi z doładowań.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Kolejność pobierania środków (oferta na kartę)
Dzień dobry @dawid89,
Za każdym razem klikając w "rozwiązanie" ułatwiasz innym znalezienie najbardziej trafnej odpowiedzi. W związku z tym, zaznacz proszę z powyższych odpowiedzi jedną, która jest najbardziej trafną.
Pozdrawiam,
Rafał