Nie można wyświetlić tego widżeta.

Nagromadzone GB w No Limit nie pojawiają się na koncie po aktywacji pakietu NL za 1zł

Poziom 12, Tropiciel Przestworzy
  • 10
  • 37
  • 0

Nagromadzone GB w No Limit nie pojawiają się na koncie po aktywacji pakietu NL za 1zł

Witajcie. Zauważyłem dzisiaj coś co widzę pierwszy raz.

Nagromadzony pakiet internetu w NL nie pojawił się na koncie po aktywacji NL 1zł.

Mam nagromadzone w NL ponad 1TB.

Do tej pory robiłem tak, że karta leżała nie używana, jak potrzebowałem sporej paczki internetu to aktywowałem NL1zł i miałem przez dobę dostęp do nagromadzonych ponad 1000GB. Dzisiaj to się nie stało. Skorzystałem wcześniej w apce z darmowego NL na 5 dni który tak samo odblokował mi dostęp do GB jak NL1zł. Wczoraj wygasł ten 5-cio dniowy NL i kliknąłem NL1zł. Paczka GB aktualnie jest niewidoczna a GB jakie obecnie mam do wykorzystania to 0.5GB zgodnie z pakietem NL1zł.

Jeśli zbyt chaotycznie to przepraszam :D.

17 ODPOW. 17

Poziom 32, Pasjonat Galaktyczny
  • 2380
  • 11370
  • 94

@OrangeFUNJak wygląda sytuacja na koncie MO?

Zrzut ekranu 2025-01-08 124929.jpg

• 10
  • 37
  • 0

or1.PNG

or2.PNG

• 2380
  • 11370
  • 94

@OrangeFUNNL za złotówkę włączyłeś po czy w dniu "zero"?

• 10
  • 37
  • 0

Dokładnie zrobiłem to dzisiaj o godzinie 00:07 czyli w momencie gdy zauważyłem, że 5cio dniowy darmowy promocyjny NL się skończył bo ocięło mi internet.

• 2380
  • 11370
  • 94

@OrangeFUNMoże popsuło się przez to, że zrobiłeś to chwilę po północy. Zadzwoń na infolinię i miejmy nadzieję, że to nie wina tego darmowego NL.

• 10
  • 37
  • 0

Być może. W sumie to pierwszy raz tak zrobiłem. W sensie od razu aktywowałem następny NL gdy poprzedni wygasł. 7min różnicy pomiędzy pakietami mogło coś popsuć.

Poziom 30, Pasjonat Galaktyczny
  • 1858
  • 6530
  • 74

@OrangeFUNnapisał(-a)

or2.PNG

Nie pokazałeś najważnieszej rzeczy.

Czy poniżej pozostały zamrożone środki (GB) w NL i ile ich jest.

Jak są zamrożone, to jeszcze dzisiaj przedłuż kolejnym dowolnym NL.

Nawet być może najlepiej jest wysłać bezpłatny

SMS AKT1 na 80630

rezygnując z podwojenia 0,5GB

Jak dojdzie do kolejnego zamrożenia to  nie ma kumulacji samych zamrożonych.

• 10
  • 37
  • 0

Właśnie nie ma na dole zamrożonych GB. Zawsze były i był czas ile jeszcze mogą być zamrożone ( jak dobrze pamiętam).

Tam są kolejno

Minuty ...

SMS MMS...

Internet w roamingu..

i koniec

Poziom 30, Pasjonat Galaktyczny
  • 1858
  • 6530
  • 74

@OrangeFUNprawdopodobnie aktywowałaś NL za 1 zl , kiedy aktywny NL został zawieszony, ale zamrożone GB nie zdąrzyły trafić do właściwej bazy i nie było czego przywracać.

Gwarancja zwrotu wszelkich środków w specyficznych warunkach może nie zadziałać.

Zobacz jaki formalnie masz aktywny NL?

Czy jak miałeś cykliczny, to pozostał formalnie cykliczny?

Jak nie,  to reklamuj przede wszystkim brak cyklicznego, a GB przy okazji.