- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nagromadzone GB w No Limit nie pojawiają się na koncie po aktywacji pakietu NL za 1zł
Witajcie. Zauważyłem dzisiaj coś co widzę pierwszy raz.
Nagromadzony pakiet internetu w NL nie pojawił się na koncie po aktywacji NL 1zł.
Mam nagromadzone w NL ponad 1TB.
Do tej pory robiłem tak, że karta leżała nie używana, jak potrzebowałem sporej paczki internetu to aktywowałem NL1zł i miałem przez dobę dostęp do nagromadzonych ponad 1000GB. Dzisiaj to się nie stało. Skorzystałem wcześniej w apce z darmowego NL na 5 dni który tak samo odblokował mi dostęp do GB jak NL1zł. Wczoraj wygasł ten 5-cio dniowy NL i kliknąłem NL1zł. Paczka GB aktualnie jest niewidoczna a GB jakie obecnie mam do wykorzystania to 0.5GB zgodnie z pakietem NL1zł.
Jeśli zbyt chaotycznie to przepraszam :D.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nagromadzone GB w No Limit nie pojawiają się na koncie po aktywacji pakietu NL za 1zł
@OrangeFUNJak wygląda sytuacja na koncie MO?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@OrangeFUNNL za złotówkę włączyłeś po czy w dniu "zero"?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dokładnie zrobiłem to dzisiaj o godzinie 00:07 czyli w momencie gdy zauważyłem, że 5cio dniowy darmowy promocyjny NL się skończył bo ocięło mi internet.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@OrangeFUNMoże popsuło się przez to, że zrobiłeś to chwilę po północy. Zadzwoń na infolinię i miejmy nadzieję, że to nie wina tego darmowego NL.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Być może. W sumie to pierwszy raz tak zrobiłem. W sensie od razu aktywowałem następny NL gdy poprzedni wygasł. 7min różnicy pomiędzy pakietami mogło coś popsuć.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@OrangeFUNnapisał(-a)
Nie pokazałeś najważnieszej rzeczy.
Czy poniżej pozostały zamrożone środki (GB) w NL i ile ich jest.
Jak są zamrożone, to jeszcze dzisiaj przedłuż kolejnym dowolnym NL.
Nawet być może najlepiej jest wysłać bezpłatny
SMS AKT1 na 80630
rezygnując z podwojenia 0,5GB
Jak dojdzie do kolejnego zamrożenia to nie ma kumulacji samych zamrożonych.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Właśnie nie ma na dole zamrożonych GB. Zawsze były i był czas ile jeszcze mogą być zamrożone ( jak dobrze pamiętam).
Tam są kolejno
Minuty ...
SMS MMS...
Internet w roamingu..
i koniec
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@OrangeFUNprawdopodobnie aktywowałaś NL za 1 zl , kiedy aktywny NL został zawieszony, ale zamrożone GB nie zdąrzyły trafić do właściwej bazy i nie było czego przywracać.
Gwarancja zwrotu wszelkich środków w specyficznych warunkach może nie zadziałać.
Zobacz jaki formalnie masz aktywny NL?
Czy jak miałeś cykliczny, to pozostał formalnie cykliczny?
Jak nie, to reklamuj przede wszystkim brak cyklicznego, a GB przy okazji.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »