- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam mam taryfę orange free od roku i przez cały rok przez doładowania nazbierało mi się 40 giga internetu, kończy mi się ważność konta ,chciałbym znowu wysłać SMS aby przedłożyć ważność o kolejny rok ,i teraz pytanie czy ten mój internet zgromadzony przez ten cały rok z bonusów za doładowanie przejdzie na kolejny rok , czy po wysłaniu sms będzie reset tego bonusu
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Konto Ważne Rok Przedłuzenie
Dzięki kolego no to lipa trochę było dobrze to musieli zmienić
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
pełna treść:
Miałem Orange na rok, w ważnością środków i konta jeszcze 30 dni, tradycyjnie doładowałem niewielka kwotę, ponieważ korzystam u innego operatora z SIM- do modemu. Ten numer mam jeszcze z IDEI. Tym razem po takim niewielkim doładowaniu ( i 30 dniowym okresie ważności ) wasz algorytm obsługi klientów wcisnął mi SMS z rzekomą ofertą bezpłatnych SMS, dopiero po aktywowaniu okazało się że stracę dotychczasowe priorytety tego konta. Ale dodano propozycję wysłania kolejnego SMS, tym razem z REZ który potwierdza rezygnacje niestety nie podano z czego rezygnację. W efekcie straciłem priorytety dotychczasowego konta na rok, zmieniono ważność środków, oczywiście też nie otrzymałem żadne premii na darmowe SMS. Jedynie w takim „zamieszaniu” z mnożącymi się jak po deszczu ofertami i regulaminami w byłym PRL „algorytm” operatora zmienił mi nazwę na podobna ale już inną. Teraz to Nowe Orange Go. Sprawdzałem swoje konto Internetowe w Orange ale zupełnie nie ma nic w Historii a możliwość sprawdzenia połączeń została sprytnie zablokowana. Bardzo proszę o przywrócenie moich dotychczasowych priorytetów mojego konta na rok bez takiego cudowania. Skoro obowiązuje domniemanie, więc mój kolejny SMS z treścią REZ proszę potraktować zgodnie z prawem konsumenta jako obowiązkowe umożliwienie wycofania z się z takiej ukrytej zmiany Umowy. Strach pomyśleć co się będzie działo w naszym kraju, jak taka polityczna maskarada pokomunistycznego folkloru
doprowadzi do wystąpienia Polski z Unii Europejski.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Napisałeś dosyć zagmatwanie i nie jestem pewien czy chodzi o włączenie usługi Konto ważne rok?
Jeśli tak, wyślij smsa o treści START na 8002.
Jeśli masz jakieś inne oczekiwania, skontaktuj się z BOK http://orange.pl/kontakt bo tutaj nikt nie ma wglądu w zaplecze Twojego numeru i nic na nim nie zmieni.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
próbowałem zmienić ale znów kolejny warunkowy SMS REZ a nadal bez wyjaśnienia czego faktycznie może w tym przypadku dotyczyć. Nie ma żadnej dostępnej informacji o tym komunikacie REZ, a występuje w wielu sytuacjach do rożnych numerów Orange. Pewnie najnowsza Eureka prawników Orange i dlatego brakuje informacji? Ale w ciemno to coś ( algorytm Orange ) po prostu wykorzystuje luki prawne!
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Po tych kilku warunkowych SMS moje konto Orange widziane w Internecie ma teraz takie preferencje:
Możesz dzwonić jeszcze 365 dni, do 06.01.2019
Możesz odbierać jeszcze 58 dni, do 06.03.2018
Ponieważ było chyba zawsze odwrotnie, w czym może być problem? Aha, z telefonu z numeru *124*# jest potwierdzenie że środki są ważne 365 dni. Co zrobić aby możliwość odbierania była również ważna dla takiego konta na rok przez 365 dni?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Okay. Nawet nie wiedziałem że nastąpiła zmiana w Umowie, pobrałem Regulamin Promocji „Konto ważne rok w Orange na Kartę” obowiązuje od 18 lipca 2017r. do odwołania; oraz Regulamin usługi Multi Box obowiązuje od 27.06.2017 r. - dla osób, które aktywowały usługę od 27.06.2017 r.,Więc proszę ten temat zakończyć.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »