- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Koniec Nowe Orange Go i Orange Smart na kartę
@Anonimnapisał(-a)@wscieklaewka pozostaniesz do czasu aż taryfa wygaśnie, migracja jest nieunikniona 😉
Co Ty nie powiesz 🤣 @Anonim
Moja taryfa nie wygaśnie bo zaraz się znerwuję i zaktywuję następny pakiet za 300 PLN a wtedy nie mogą mnie wygasić - tak ja myślę 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@wscieklaewka migracja do nowej taryfy > nieunikniona, po co się kurczowo trzymać tej taryfy, jeśli rzucasz tyle kasy na rok z góry, to może lepiej Flex, ja zachowawczo na prepaid jadę, nawet jakby dziś wygasili prepaid, to kilka złoty wisi 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Na razie na pewno Orange wycofa dwie taryfy które są w tytule. Uważam że spekulacje co do innych ruchów są mało wskazane i mogą tylko wprowadzić zbędne zamieszanie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@spironapisał(-a)Na razie na pewno Orange wycofa dwie taryfy które są w tytule. Uważam że spekulacje co do innych ruchów są mało wskazane i mogą tylko wprowadzić zbędne zamieszanie.
No właśnie,- Orange wycofuje wyłącznie dwie, a moja zostaje - zżyłam się bardzo z "One" i "One" zżyło się zemną 😉
Pozdrawiam @spiro 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Tak, bo mnie przyszedł sms że mi zmienili taryfę na Orange Free bez wcześniejszego powiadomienia.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mam nadzieję, że nie mają zamiaru likwidować taryfy Orange POP bo wtedy nie będę miał już alternatywy i po 15 latach będę musiał szukać oferty u konkurencji.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@marcin78napisał(-a)Mam nadzieję, że nie mają zamiaru likwidować taryfy Orange POP bo wtedy nie będę miał już alternatywy i po 15 latach będę musiał szukać oferty u konkurencji.
Mnie z Nowe Orange Go przelaczyli na Orange Free. Żona ma Popa i narazie nic Jej nie zmieniali.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ja z free jestem zadowolony. Przeszedłem sam, bo mi na internecie zależało. Gorzej będzie jak wyłączony zostanie pakiet rozmowy i SMS-y do wszystkich + GB, które się sumują.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ketrasaArturnapisał(-a)Ja z free jestem zadowolony. Przeszedłem sam, bo mi na internecie zależało. Gorzej będzie jak wyłączony zostanie pakiet rozmowy i SMS-y do wszystkich + GB, które się sumują.
Tak mnie ciekawi kiedy się to eldorado skończy :(