- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Koniec „Kredyt na usługi” oraz „Kredyt na odnowienie usługi” już od 31 V 2023 r.
Zamykamy usługi „Kredyt na usługi” oraz „Kredyt na odnowienie usługi”
31 maja 2023 r. zamkniemy usługi: „Kredyt na usługi” oraz „Kredyt na odnowienie usługi”, które były dostępne dla klientów oferty Orange na kartę. Zamknięcie przez nas usług nie narusza praw nabytych klientów tej oferty.
Co dalej?
W miejsce tych usług od dnia 1 czerwca 2023 r. udostępnimy nową usługę „Kredyt na zakup i odnowienie usługi”. Dzięki niej będzie można otrzymywać bezpłatnie i automatycznie brakujące środki na zakup lub odnowienie usługi w kwocie do 5 zł.
Co trzeba zrobić?
Są dwie opcje:
- akceptacja – jeśli akceptujesz te zmiany, nie musisz nic robić;
- rezygnacja – jeśli nie akceptujesz tej zmiany, możesz zrezygnować z usług Orange do dnia wejścia w życie zmian
https://www.orange.pl/omnibook/zamykamy-uslugi-kredyt-na-uslugi-oraz-kredyt-na-odnowienie-uslugi#
Spokojnie, będzie nowa usługa
Orange nie zamierza jednak zaprzestać wspierania swoich klientów, którym chwilowo brakuje pieniędzy na koncie. Dlatego już 1 czerwca 2023 roku zostanie uruchomiona usługa „Kredyt na zakup i odnowienie usługi”. Dzięki niej będzie można w Orange na kartę otrzymywać bezpłatnie i automatycznie brakujące środki na zakup lub odnowienie usługi w kwocie do 5 zł.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Koniec „Kredyt na usługi” oraz „Kredyt na odnowienie usługi” już od 31 V 2023 r.
@Windowv2 czyli co było, to będzie, a mnie zawsze fascynuje ta informacja, że jak nie akceptujesz możesz zrezygnować z usług... szczególnie na kartę 😁
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ostatnio wcale nie korzystałem z kredytów. Ciekawe, jak będzie wyglądała nowa wersja kredytu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ketrasaArtur jak nic hipotekę będzie trzeba zastawiać 😁
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ketrasaArturostatnio skorzystałem z kredytu mając niecałe 5 zł na NL cykliczny za 7 zł.
Przy aktywacji w apce NL za 7 zł od razu była informacja w apce o wysłaniu SMSa a po odpowiedzi TAK kredyt został przyznany.
Byłem zaskoczony, ze nieco po ponad minucie od próby aktywacji usługa już działa.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
ja również nie rozumiem tak skonstruowanej informacji , w szczególności dla klientów w usługach na kartę ? , jeżeli chodzi o rezygnację z danych usług .
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dzisiaj zobaczyłem jak działają zmiany.
Nie potrzebne jest potwierdzenie SMSem do wzięcia kredytu do 5 zł.
Usługa jest jest automatycznie uruchamiana z automatycznym kredytem.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jest gdzieś regulamin "nowej" usługi? 🤔
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Cześć @piotrKawiory
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »