Może pora okazać opinię na blogu Orange.
@Windowv2 na blogu Orange czytałem kilka opinii na temat usunięcia Skarbonki. Im więcej osób będzie się odzywało, to może coś zostanie zadziałane w tej sprawie. To jest niemożliwością, aby wszystkie korzystne usługi likwidować.
Klamka zapadła - decyzja biznesowa...
Promocja ważna do odwołania. Wg mnie można jedynie mieć pretensje o tryb jej usunięcia, żadnego sms czy innego powiadomienia, a nie każdy czyta komunikaty na stronie. Ja też jestem w plecy, wiedząc wcześniej doładowałbym numery, gdzie w skarbonce brakowało niewiele do 5 zł. by można było wykonać przelew.
@Katani1 tu masz rację, nie było żadnych informacji, tylko od razu ciach i brak Skarbonki. Ja tylko miałem tego farta, że skusiła mnie promocja 5 PLN za doładowania przez stronę Orange blikiem, więc kilka numerów swoich i swoich znajomych doładowałem. Więc ze z zamykanej Skarbonki mogłem wyciągnąć kilkadziesiąt PLN-ków.
To tak samo w wypadku promocji Wiosennej KLAMKA ZAPADŁĄ i usunęła wszystkie GB w wyniku potężnej krytyki GB odzyskali i zyskali 30 GB na rok.
W Wakacje ub.r. pojawiały się SMSY o ZA DARMO w Orange i też KLAMKA ZAPADŁA ale w wyniku krytyki SMSy usunięto i tak można mnożyć
PS. Mogli by usunąc wszystkie pieniądze. albo wyjątkowo można by utrzymać skarbonkę ale na konta promocyjne
Wydaje się że można było się spodziewać takiej reakcji klientów, tym bardziej dziwi sposób w jaki usługa została zamknięta. Oczywiście zgodnie z regulaminem, ale jest jeszcze coś takiego jak "wyczucie" i przewidywanie reakcji.
Jeszcze trochę i Orange dorobi się takiej strony https://gcemetery.co/
@Windowv2napisał(-a)To tak samo w wypadku promocji Wiosennej KLAMKA ZAPADŁĄ i usunęła wszystkie GB w wyniku potężnej krytyki GB odzyskali i zyskali 30 GB na rok.
W Wakacje ub.r. pojawiały się SMSY o ZA DARMO w Orange i też KLAMKA ZAPADŁA ale w wyniku krytyki SMSy usunięto i tak można mnożyć
PS. Mogli by usunąc wszystkie pieniądze. albo wyjątkowo można by utrzymać skarbonkę ale na konta promocyjne
1. Tu ewidentnie nie poinformowano o kasowaniu GB.
2. Nie kojarzę smsów za darmo w zeszłe wakacje.
Witam wszystkich
Mam prośbę do rzecznika Orange żeby tutaj na forum ,( jeżeli traktuje poważnie wszystkich swoich klientów , a obawiam się że nie poważnie ) żeby uzasadnił decyzję o likwidacji skarbonki po cichu bez żadnej konsultacji . Przecież jak uruchomiono skarbonkę kilkanaście lat temu to pisano w internecie jakie to korzyści będą mieli wszyscy po zainstalowaniu skarbonki
Pozdrawiam
Witam
@Piotrekk85 z całym szacunkiem ale ponawiam prośbę o ustosunkowanie się do tematu przez Rzecznika Orange tutaj na forum nasz orange.A jak on tobie napisał że likwidacja skarbonki to jest "decyzja biznesowa " to ja się pytam czy instalowanie skarbonki kilkanaście lat temu też było wtedy decyzją biznesową ?
Pozdrawiam