- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
witam forumowiczow,
potrzebuje numeru do sprzedazy na aukcji i chce na szybko kupic czy pobrac kartę esim. Bede na tym numerze raczej tylko odbieral. Mam w miare blisko zabke. Który starter w orange najlepiej wybrac? Co z rejestracja? Mam już w orange numer na abonament i tez cos z flexa
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Najszybciej to skorzystaj z usługi Extra Numer Rozwiązano: Orange Extra Numer - Nasz Orange - 284120
Tutaj masz szczegóły b19fe10e-91c2-4e51-9cf0-22bb11befb61.pdf (binaries.pl) i właśnie na takie jak Twoje potrzeby powstała taka usługa.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jak szybko i tanio zdobyć SIM-kę do użytku tylko na jakiś czas?
Weź starter w Żabce z kontem ważnym rok. Szybko zarejestrujesz w aplikacji MO jak masz abonament.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jak najtańszy dowolny starter można zakupić.
Do celu jaki wyznaczyłeś w OFnK i abonamencie to służy usługa:
Trochę może drogo wychodzić ale jest też i wygoda. W abonamencie to samemu indywidualnej ofercie trzeba sprawdzić ile extra nr będzie wychodził.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Najszybciej to skorzystaj z usługi Extra Numer Rozwiązano: Orange Extra Numer - Nasz Orange - 284120
Tutaj masz szczegóły b19fe10e-91c2-4e51-9cf0-22bb11befb61.pdf (binaries.pl) i właśnie na takie jak Twoje potrzeby powstała taka usługa.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
to bedzie chyba najlepsze, ten ekstra numer. Tam można w nim nawet definiować godziny w ktorych mozna dzownic co jest dla mnie mega opcją
dziękuje 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
niby smsem aktywoalem te usugle, ale jak sprawdzam kodem *122*# (zadzwon) jaki przydzielono mi numer to dostaje zwrotke: "Usluga Orange Ekstra Numer nie jest aktywna. Aby aktywowac usluge wybierz *121*# (zadzwon) itd. "
mam siedziec spokojnie i czekac na aktywacje?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Poczekaj chwilę
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@szybkokartanapisał(-a)niby smsem aktywoalem te usugle, ale jak sprawdzam kodem *122*# (zadzwon) jaki przydzielono mi numer to dostaje zwrotke: "Usluga Orange Ekstra Numer nie jest aktywna. Aby aktywowac usluge wybierz *121*# (zadzwon) itd. "
mam siedziec spokojnie i czekac na aktywacje?
Włączenie Usługi nastąpi najpóźniej w ciągu 24 godzin od momentu zlecenia włączenia Usługi. Potwierdzeniem
włączenia Usługi jest SMS zwrotny zawierający przydzielony numer w ramach Usługi wraz z terminem ważności.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
ok, smsa dostalem ale tylko z krotka informacja ze usluga jest aktywna i zeby sprawdzic przydzielony nr to trzeba zastosowac odpowiedni kod
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@szybkokarta skoro masz blisko żabkę, to polecam zakupić starter Orange i aktywować pakiet bez limitu na miesiąc, SMS o treści START na numer 811. Jedyny koszt jaki ponosisz, to zakup startera, 5 zł. Rejestracja w Żabce lub jak masz numer w Orange to przez SMS: wysyłasz SMS-a z numerem telefonu, osoby, która ma zarejestrować starter na numer 80280.
Polecam też FLEX-a. Startery dostępne w salonie Orange lub odbiór w paczkomacie, albo eSIM. Nawet jak już masz, to zawsze możesz skorzystać z bezpłatnego testowania na 14 dni. Zakładasz numer FLEX-a, opłacasz plan i przed upływem 14-tu dni odstępujesz, środki są zwracane.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »