Nie można wyświetlić tego widżeta.

Czy można zmienić pakiet z którego się korzysta?

Poziom 7, Zwiadowca Przestworzy
  • 1
  • 5
  • 0

Czy można zamienić internet, który jest używany (z bonusowego na główny internet)?

*Doprecyzowałem nazwę tematu oraz przeniosłem z działu "Konto Mój Orange" - moderator Wojciech.

4 ODPOW. 4

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 293
  • 1125
  • 4

@bondarenkomas  nie można, kolejność jest ustalona.

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 14207
  • 58402
  • 705

@bondarenkomas  kolejność zużycia GB jest niestety określoną przez operatora . Poczytaj https://nasz.orange.pl/t5/Na-kart%C4%99/kolejno%C5%9B%C4%87-schodzenia-GB/m-p/405635

Poziom 29, Znawca Przestworzy
  • 2375
  • 13115
  • 63

@bondarenkomas bonusowe GB, to gratis i nie oczekuj, że da się przełącz na płatny pakiet GB, sam nam 1GB w bez limitu pakiecie i ten nie ruszany, też bym chciał zmiany, ale jest jak jest 😎

Poziom 21, Odkrywca Przestworzy
  • 174
  • 577
  • 5

Zawsze można wyłączyć otrzymywanie bonusowych GB za doładowania odpalając usługę "Za darmo w Orange" (uwaga: włączenie usługi usuwa niewykorzystane GB bonusowe) i zużywać GB uzyskane z no-limitów. 

Jednak opłacalność takiego rozwiązania jest niewielka, no chyba, że saldo BIZD (Bonus Internetowy Za Doładowania) nie jest duże lub je wykorzystaliśmy, wtedy można zadowolić się bonusem jedynie 10 GB za zasilenie konta w Mój Orange, a resztę załatwi Pakiet Internet w usłudze no-limit.