- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dzień dobry.
Po aktywacji np. poprzez wykonanie pierwszego połączenia zaczynają upływać dni ważności połączeń wychodzących/przychodzących i należy doładować konto.
Aby tego uniknąć, gdyż w danej chwili nie potrzebuję korzystać z przenoszonego numeru, chciałbym żeby przez jakiś czas leżał w szufladzie i interesuje mnie, jaka jest ważność startera/karty sim na aktywację od momentu przeniesienia?
W Play są to przykładowo 3 lata. A jak jest w Orange?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ważność zwykłego startera powinna być wydrukowana na opakowaniu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ważność zwykłego startera powinna być wydrukowana na opakowaniu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ile jest czasu na aktywację po przeniesieniu numeru, jaka jest ważność startera/karty sim?
Tak jak napisał @Piotrekk85, nie ma możliwości zmiany czasu aktywacji przy przeniesieniu, nawet w innej sieci. To o czym piszesz jest możliwe po zakupie nowego startera na którym jest informacja do kiedy można aktywować dany starter (numer).
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ile jest czasu na aktywację po przeniesieniu numeru, jaka jest ważność startera/karty sim?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie ma tak w żadnej sieci, nawet u fioletowych
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Sięgnąłem po swój zestaw startowy Orange, który otrzymałem w 2016r., jak ja to określam, jako ślepy los operatora. A nuż się skuszę! Tak też się stało, a skusił mnie definitywny czas rejestracji pre-paidowych. Leżał długo i się uaktywnił w lutym 2017r. Na odwrocie jest napisane:"Masz 31 dni na wykorzystanie kwoty startowej (5 zł na start do wszystkich sieci) i 12 miesięcy na odbieranie połączeń". Data ważności: 2018-12-31. Dystrybutor na Al. Jerozolimskich 160 Do czasu najnowszej oferty miałem w YES.