Nie można wyświetlić tego widżeta.

Darmowe 5G dla Wszystkich. Mam cały czas LTE+. Da się coś zrobić?

ROZWIĄZANE

Poziom 12, Tropiciel Przestworzy
  • 8
  • 26
  • 0

Darmowe 5G dla Wszystkich

@Katani1napisał(-a)

TAK na 80290

Jak wysłałem takiego SMS-a to mi bonusu za zgody marketingowe nie przyznali, ale włączyli bezterminowy dostęp do 5G.

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 1640
  • 13291
  • 2

Nie ma się co łudzić, jak nie jestem w zasięgu. Tak mi na czacie wyjaśniono, ze komenda wtedy nie przejdzie. Lipa z marketingu.

Poziom 21, Odkrywca Przestworzy
  • 423
  • 1105
  • 7

Wysłanie SMS-a o treści TAK pod 80290 oznacza wyrażenie zgody marketingowej na przesyłanie SMS-em informacji handlowych. Dzięki temu możecie otrzymywać przydatne informacje o ofercie Orange na kartę, promocjach i usługach obniżających koszty korzystania z telefonu. Bonus zostanie przyznany automatycznie, a potwierdzenie otrzymacie SMS-em. Z promocji można otrzymać tylko jeden raz dla numeru, z którego wyraża się zgodę SMS-em. W każdej chwili możecie możecie też odwołać zgodę poprzez konto w Mój Orange, kontakt z Biurem Obsługi Klienta (*100 ) lub wizytę w salonie Orange (oczywiście namawiamy do zdalnego kontaktu).

Źródło: blog Orange Polska https://biuroprasowe.orange.pl

Poziom 19, Odkrywca Przestworzy
  • 395
  • 1446
  • 1

@krycek  

Co tak wszyscy wysyłacie tego sms-a  , żeby wam włączono 5G , ja zgłosiłem na infolini i mi też wszystko poprawiono , anulowano i włączono  , tak jak już tutaj pisałem w poprzednim moim poście na forum.

Pozdrawiam.