Nie można wyświetlić tego widżeta.

Darmowe 5G dla Wszystkich. Mam cały czas LTE+. Da się coś zrobić?

ROZWIĄZANE

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 2901
  • 7496
  • 196

Darmowe 5G dla Wszystkich

TAK na 80290

Poziom 19, Odkrywca Przestworzy
  • 395
  • 1446
  • 1

Jak np.  dzisiaj  12.11.24r  sam sobie włączę 5g    przez aplikacje MO , to będzie płatne, czy bezpłatne  , w/g obowiązującego od   05.11.24 regulaminu ?

Pozdrawiam. 

Poziom 29, Znawca Przestworzy
  • 2326
  • 12897
  • 62

@jan1 5G powinno ci działać już, włącz więc, powinno być za darmo.

• 395
  • 1446
  • 1

@TheMashyn   link  który podałeś  w niedzielę , jest komunikat że   " ta strona nie istnieje "

• 395
  • 1446
  • 1

Witam 

@IreneuszCD     Albo obowiązujacy regulamin  nie nadąża za życiem , albo życie nie nadąża za regulaminem  , bo po włączeniu pobrało mi opłatę .  A mój smartfon obsługuje  sieć 5 G .

Pozdrawiam  .

• 2326
  • 12897
  • 62

@jan1 to złóż reklamację na czat, według tego co pisze Orange, 5G jest teraz darmowe, jedynie 5G pass jeszcze płatne, jeśli dobrze się orientuje, bo mogę się myśleć 😎

Poziom 15, Badacz Przestworzy
  • 11
  • 45
  • 0

@jan1Jakimś cudem przecinek dodał się do linka dlatego nie działa. Nie mogę w tej chwili poprawić, jak użyjesz adresu który podałem bez przecinka na końcu to zaskoczy.

Zresztą ta lista chyba faktycznie jest trochę po nic, jak sprawdzałem jeszcze raz na karcie od nju to złapałem faktyczne 5G (przynajmniej to wolniejsze, do tego okazało się że zasięg 5G mam tylko w kuchni dlatego nie mogłem się połączyć przy poprzedniej próbie) a tam też mój telefon nie jest oficjalnie wspierany, więc pewnie w Orange też powinno działać na każdej słuchawce o ile coś innego nie stoi na przeszkodzie.

Też chyba uderzę do czatu.

• 395
  • 1446
  • 1

Witam ponownie. 

@IreneuszCD     Po rozmowie na infolini BOK   i  po weryfikacji  mojego zgłoszenia przez doradcę , anulowano  płatność  włączenia  5G , (jest bezpłatne  w/g  regulaminu) doradca zgłosił  ten występujący  problem do działu marketingu .

Pozdrawiam. 

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 1640
  • 13291
  • 2

U mnie na SG A55 5G komenda TAK z numeru w OL daje wynik bledna komenda. Mam automat trybu pracy 5G/LTE/3G/2G. A może to z powodu przygotowań za dwa dni do prac na nadajniku i z góry Orange ostrzega oraz przeprasza za utrudnienia?

• 2326
  • 12897
  • 62

@bronzub poza domem mam 5G, ale tam gdzie mieszkam tylko 5G Ready, więc lipa, korzystam z 4G, zresztą 5G w domu na jednej kresce 🙃😆