Witam
Wiem ze kiedys W orange nie bylo limitu rejestracji nowych numerów na jedna osobe, czy teraz jest nadal tak samo? Głownie chodzi mi o rejestracje przez sms, jesli jest w ogole jakas roznica w sposobie rejestracji a limitach??
pozdrawiam
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
Problem polega na tym ze wysylająć smsm na 80280 z numerem zarejestrowanym nie otrzymuje zadnego smsa zwrotnego ani na jeden ani na drugi numer. Kiedys juz rejestrowałem tak numer i wszystko bylo ok, czy teraz cos sie zmienilo, czy to jakis problem techniczny, czy ktos z orange moze to sprawdzic?
Czytalem na tym forum ze ktos juz mial kiedys podobny problem ale nastepnego dnia juz bylo ok jednak u mnie ciagle to samo.
@rytuss zgodnie z informacją na zarejestrujnumer.pl
Ile numerów na kartę mogę zarejestrować?
Dowolną ilość. W Orange nie ma ograniczeń co do ilości numerów na kartę które chcesz zarejestrować.
A jeśli jest problem z smsami to może coś się zacięło i wtedy może warto podejść do jakiegoś punktu stacjonarnego, np poczta?
@rytuss Czy któraś z odpowiedzi zasługuje na miano rozwiązania? Zachęcam do jej oznaczenia, to ułatwi wyszukanie istotnych informacji innym użytkownikom.