- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dlaczego nie mogę otrzymać tego bonusu za rejestracje numeru?
Numer zerejestrowałem już w zeszłym roku na poczcie, pani kazała czekać na SMS z potwierdzeniem rejestracji, ale takiego nie dostałem. Jak wysyłam SMS o treści "numer" na 80190, to w odpowiedzi dostaję "Twoj numer na karte (513xxxxxx) jest juz zarejestrowany..."
A jak wysyłam SMS o treści BONUS na numer 80028, to w odpowiedzi otrzymuję "Witaj. Nie mozemy wlaczyc bonusu. Sprawdz czy jestes zarejestrowany. Pozdrawiamy, Orange".
No to jak włączyć ten bonus, i czy w ogóle mój numer jest zarejestrowany?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Najlepszą , sprawdzoną informację uzyskasz w BOK... Możesz połączyć się z Konsultantem za darmo - jeżeli użyjesz w smartfonie aplikacji Mój Orange - po pełnym zalogowaniu się danymi numeru w Orange... (ikona u dołu ekranu).
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Najlepszą , sprawdzoną informację uzyskasz w BOK... Możesz połączyć się z Konsultantem za darmo - jeżeli użyjesz w smartfonie aplikacji Mój Orange - po pełnym zalogowaniu się danymi numeru w Orange... (ikona u dołu ekranu).
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Bonus za rejestrację numeru
Obecna promocja za zarejestrowanie numeru mówi, że "Zgodnie z regulaminem promocji „Bonus za rejestrację” z dnia 1.01.2017 na włączenie bonusu masz 60 dni od zarejestrowania się", a wcześniej z tego co pamiętam chyba też tak było, więc najprawdopodobnie zbyt późno wysłałeś sms-a od momentu zarejestrowania, dlatego nie masz uprawnień do jego otrzymania. Mimo wszystko tak jak wspomniał przedmówca warto skontaktować się z BOK Orange.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Tak jak pisze kolega powyżej musiałeś zarejestrować się albo w okresie kiedy nie było żadnej promocji, albo/i minął Ci już regulaminowy (60 dniowy) okres na aktywację Bonusu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
jeżeli któryś z powyższych wpisów uważasz za pomocny w Twoim zgłoszeniu, proszę oznacz go jako rozwiązanie. Pomoże to w przyszłości osobom z podobnym problemem na szybsze znalezienie jego rozwiazania.
Pozdrawiam
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zadzwoniłem do BOK i okazało się, że był jakis błąd w systemie i dlatego nie mogłem włączyć tego bonusu, więc pani, z którą rozmawiałem włączyła mi go ręcznie.
Dziękuję Wam za pomoc. Pozdrawiam.