- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zmiany w ustawieniach routera w celu zwiększenia szybkości Wi-Fi + zdjęcie «Darmowe_Orange_WiFi»
sstefan napisał(-a):
a to wyłączenie tego darmowego WiFi robimy z poziomu rutera ?
co do tego rutera - Asus DSL-AC68U - to może spełnia te oczekiwania, ale jego cena jest "kosmiczna".
@sstefanTeż jest wersia Asus DSL-N17U bez anten też działa TV lub TP-Link TD-W9980 ten nie wiem czy będzie działać TV
Masz test z Asus DSL-AC68U z 2.4GHz na odległości 12 m
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zmiany w ustawieniach routera w celu zwiększenia szybkości Wi-Fi + zdjęcie «Darmowe_Orange_WiFi»
Witam, nie mogę sie połączyć za stroną "Mój Orange" z poziomu laptopa, strona przekierowuje mnie do pobrania aplikacji na komórkę, zainstalowałem aplikację ,ale pokazują się tylko dane odnośnie telefonu komórkowego, nie widzę i nie mogę wybrać opcji rutera, pozdrawiam.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@sstefan Musisz powiązac konto mobilne z uslugę stacjonarną.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Darmowe_Orange_WiFi problem z połączeniem
sstefan napisał(-a):Witam, nie mogę sie połączyć za stroną "Mój Orange" z poziomu laptopa, strona przekierowuje mnie do pobrania aplikacji na komórkę, zainstalowałem aplikację ,ale pokazują się tylko dane odnośnie telefonu komórkowego, nie widzę i nie mogę wybrać opcji rutera, pozdrawiam.
@sstefan a w ogóle masz założone konto dla usług stacjonarnych (telefon, internet) ??
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam, nie mogę połączyś usług, może powodem jest to że kiedyś dawno temu jak zaczynałem "zabawę" a internetem założyłem konto, ale minęło tyle lat że nie pamiętam hasła i loginu, w odpowiedzi na brak hasła otrzymuję odpowiedż " pod tym adresem meilowym jest rejestracja" i to chyba jest powodem nie wyświetlania pozostałych usług, pozdrawiam.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
sstefan napisał(-a):Witam, nie mogę połączyś usług, może powodem jest to że kiedyś dawno temu jak zaczynałem "zabawę" a internetem założyłem konto, ale minęło tyle lat że nie pamiętam hasła i loginu, w odpowiedzi na brak hasła otrzymuję odpowiedż " pod tym adresem meilowym jest rejestracja" i to chyba jest powodem nie wyświetlania pozostałych usług, pozdrawiam.
Skoro na dany adres masz zarejestrowaną usługę, to chyba można przypomnieć/zmienić hasło...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Otrzymuję odpowiedż - "Nie można powiązać konta na które aktualnie jestes zalogowany. Podaj dane innego konta "
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
sstefan napisał(-a):Otrzymuję odpowiedż - "Nie można powiązać konta na które aktualnie jestes zalogowany. Podaj dane innego konta "
@sstefan, to utwórz jeszcze raz konto, a tamto sobie daruj. I wtedy spróbuj połączyć konta.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
wybieram opcje -
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@sstefan ja do orange love mogę logować się na dwa sposoby - dane do numeru komórkowego i dane neostrady. Powinieneś zalogować się na numer ID Neostrady, wtedy w podsumowaniu danych neostrady znajdziesz opis "wokół Twojej oferty" - zgodnie z obrazkiem - (tak jak wcześniej opisywał też @Anonim) pod linkiem "pasmo publiczne" możesz wyłączyć udostępnianie darmowego orange WiFi, ale przypominam jeszcze raz - jeśli wyłączysz, sam nie będziesz mógł korzystać z darmowego Orange WiFi.