- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wifi 5 na Funbox 3 vs Funbox 6
@Januszbba Szczerze? Wifi analizuje się tylko na miejscu. My tu możemy wróżyć z fusów i ewentualnie podpowiadać teoretycznie co według specyfikacji, czy też własnych doświadczeń z tym sprzętem dany sprzęt może..
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Samotnick Tylko jest pewien problem swb mam w 2 pokoju a tylko 1 kabel lan mam podłączony do 2 pokoju i jest on podłączony do przystawki smart tv ja mogę go przepiąć do swb ale czy można 2 kabel wpiąć do 2 wejścia swb i wpiąć do przystawki smart tv i będzie to działało?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Januszbba możesz, bo w SWB oba porty eth to switch i zadziałają bez problemów. Będzie to wtedy prawdziwy AP, a nie range extender
P.S. właśnie pokazałeś jak nasza niewiedza w kwestii Twoich rozwiązań sieciowych utrudnia komunikację i konkretną poradę w kilku pierwszych odpowiedziach..temat o czym innym, a rozwiązanie zupełnie odmienne
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@agat13 Tylko co pomoże połaczenie przez kabel swb z fun box 3.0 lepsza prędkość będzie na wifi 5 ghz i się zasięg poprawi ? jestem zielony i nie ukrywam tego choć zdobywam wiedzę dzięki Wam i za to Dziękuje.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Januszbba Odechciewa się Tobie pomagać. Dostajesz wskazówki, porady a w kółko pytasz się o te same rzeczy zamiast sprawdzić proponowane rozwiązania.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Samotnick Jest podłączony kablem fun box i SWB i jak mierze prędkość nic się nie zmieniło dalej jest ok 200 mb/s po wifi.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Januszbba Skonfigurowałeś na nowo SWB6 czy tylko podłączyłeś przewód?