- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
► W temacie edytowano tytuł - Moderator Wiktor ◄
Witam,
Mój router Samsung ICU100 okrutnie piszczy, bez dodatkowych podłączeń. Mam go jeden dzień i już mam go dość. Czy ktoś zna przypadek albo wie jak sobie poradzić ?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Router FB piszczy? Obstawiam usterkę, jeśli wszystko podpięte prawidłowo to powinien pracować bezgłośnie, tak samo Samsung ICU100, na czat zgłoszenie zrób, informacyjnie kontakt z Orange.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Router FB piszczy? Obstawiam usterkę, jeśli wszystko podpięte prawidłowo to powinien pracować bezgłośnie, tak samo Samsung ICU100, na czat zgłoszenie zrób, informacyjnie kontakt z Orange.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Sprzęt okrutnie piszczy
@AdiaanoBył już nie jeden przypadek na forum że takie piszczenie było ze strony Funbox a nie dekodera.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Sprzęt okrutnie piszczy
Takie piszczenia w sprzęcie elektronicznym to zazwyczaj zapowiedź awarii, pewnie któryś z kondensatorów dogorywa 😉 Reklamuj sprzęt.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Sprzęt okrutnie piszczy
Cześć @Adiaano 🙂
Co prawda z tytułu i treści tematu wynika, że chodzi o dekoder, a nie o router ;-). (Zakładam jednak, że miałeś na myśli to drugie urządzenie - ale nie drążę)... Nie zmienia to jednak faktu, że zawarte w temacie wpisy (i taką mam nadzieję!) okazały się pomocne :). Dlatego pozwolę sobie poddać pod rozwagę następującą rzecz:
- jeśli założyłeś temat i pojawiła się dobra odpowiedź lub rozwiązanie - oznacz najlepszą odpowiedź klikając w przycisk
Podziękujesz w ten sposób osobie, która pomogła i pomożesz osobom, które będą miały podobne pytanie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Sprzęt okrutnie piszczy
@WiktorTu jest wyjaśnione dlaczego piszczy przez @Jozefg Samsung ICU 100 piszczy
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Sprzęt okrutnie piszczy
@Anonim napisał:
(...) Tu jest wyjaśnione dlaczego piszczy przez @Jozefg Samsung ICU 100 piszczy
Dzięki za link. Zapoznałem się z tematem. (... I przy okazji trochę uśmiałem ). Może jeszcze (kiedyś) autor niniejszego tematu sam doprecyzuje, o które z urządzeń chodzi.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś