- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jak w temacie .Włamano mi się do domu i skradziono pare rzeczy w tym WiFi Airbox z kartą sieciową !! Jak można zablokować ruter ?! W tej chwili jestem poza granicami Polski i nie mogę załatwić tej sprawy osobiście Mąż byl w salonie i pani go poinformowała ,że nie można zablokować WiFi , bo mam usługę Mobilną Dopiero po zakupie nowego Wifi z kartą mam sie zgłosić do salonu Orange skradziona karta zostanie zdezaktywowana i zostanie mi nadany nowy nu. Czegoś nie rozumiem ?! .Moje Wifi z moim osobistym numerem maja złodzieje a ja go nie mogę zablokować ?Może ktoś bedzie tak miły i mnie oświeci w tym temacie ..
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
+48 501 100 100 to numer komórkowy. Jest też 801 505 505, ale nie wiem czy on zadziała z zagranicy. Kierunkowy to oczywiście +48. Jak nie chcesz płacić, to skorzystaj z czatu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Skradziony Airbox
Kartę do Internetu możesz zablokować przez czat, czy przez kontakt z infolinią. Więcej tutaj: www.orange.pl/kontakt
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Skradziony Airbox
Dziekuje bardzo za odzew Mam pytanie dodatkowe - czy infolinia to telef. stacjonarny ? Jak pisałam powyżej, jestem obecnie poza granicami kraju i mam stąd darmowe na stacjonarne .Wiadomo, z komórkowego musiałabym sporo zapłacić ,a rozmowa na pewno trochę potrwa .. Jesli stacjonarny ,to jak sie połączę bez kierunkowego ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Skradziony Airbox
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
+48 501 100 100 to numer komórkowy. Jest też 801 505 505, ale nie wiem czy on zadziała z zagranicy. Kierunkowy to oczywiście +48. Jak nie chcesz płacić, to skorzystaj z czatu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Skradziony Airbox
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Skradziony Airbox
Dziekuje obu panom za pomoc W takim razie został mi czat ... O co z aplikacją Orange na smartfony ? Podobno , można dzwonić za darmo do Orange ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Skradziony Airbox
Rozumiem ,że nowa wersja tej aplikacji już jest płatna ...Trudno Dziekuje za odpowiedz .
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Skradziony Airbox
- « Poprzedni
-
- 1