- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
wczoraj
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
wczoraj
Rozłączanie sieci po WiFi jak i po kablu Ethernet
@Jaros1 i tu przyznam, że nie zetknąłem się z takim objawem. Jedno co możesz zrobić, to wymienić SWB i zobaczyć jak zachowa się ten drugi.
Powiedz jednak, czy przy rozłączeniu migają diody na SWB? Może sprawdź zasilanie do którego podłączony jest SWB? Włącz równolegle drugie urządzenie i sprawdź czy zasilanie jest ok, czy i drugie się restartuje...to jedyne pomysły na prędko...
17 godzin(y) temu
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
17 godzin(y) temu
Czyli masz zestaw dość rzadki: FB10 + SWB7... nie wydaje mi się żeby wcześniej ktoś się takim chwalił. Będzie trudno zdiagnozować. Że coś jest nie tak z SWB7, to widać na pierwszy rzut oka, ale to może być mylące wrażenie.
Może SWB7 odnawia swój IP i chwilowo sam traci połączenie? Próbowałeś restartować SWB7? Problem pojawia się o stałej godzinie nawet jeśli SWB7 zostanie zrestartowany w losowym momencie?
Czy możesz podłączyć SWB7 z FB10 kablem (dla testu)?
Może SWB7 odnawia swój IP i chwilowo sam traci połączenie? Próbowałeś restartować SWB7? Problem pojawia się o stałej godzinie nawet jeśli SWB7 zostanie zrestartowany w losowym momencie?
Czy możesz podłączyć SWB7 z FB10 kablem (dla testu)?
4 godzin(y) temu
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
4 godzin(y) temu
Wymieniłem wzmacniacz SWB7 na nowy i teraz caly czas powoli miga na biało i wzmacniacz nie dziala. Według instrukcji to Wzmacniacz skonfigurowany prawidłowo, poza zasięgiem Wi-Fi modemu lub błędne działanie wzmacniacza, jak stoi obok modemu to tak samo
2 godzin(y) temu
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
2 godzin(y) temu
Połącz je kablem, zresetuj wzmacniacz do fabryki. Od tego zacznij.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »