- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Więc problem jest prosty do powiedzenia, trudny do rozwiązania. Po prostu, przekierowując porty w ustawieniach routera, porty tak naprawdę się nie przekierowują. Ciągle są na tzw. "closed". Próbowałem wszystkiego UPNP, DMZ, statycznego adresu ip itd, lecz nic nie pomaga. Czytałem trochę na ten temat i każdego odsyłacie do zakupu VPN'a czyli dodatkowej opłaty 5-15zł miesięcznie za Internet 🙂
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Bez Orange VPN lub bez usługi statycznego IP (która jest wariantem Orange VPN) nic nie zdziałasz w tej ofercie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Problem z przekierowywaniem portów Huawei B315
i jaki to rodzaj usługi?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
apn oczywiście "internet" innego przecież nie mogę ustawić, Orange taki z góry narzuca. Jakakolwiek by zmiana skutkuje brakiem dostępu do internetu. Rodzaj usług? Nie wiem czy o to Ci chodzi, ale to jest LTE dla firm 500GB
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Masz właczone VAN w Huawei B315 ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Bez Orange VPN lub bez usługi statycznego IP (która jest wariantem Orange VPN) nic nie zdziałasz w tej ofercie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
jeśli uważasz, że któraś z odpowiedzi była przydatna, to - śmiało! - zachęcam do jej oznaczenia. Szczegóły poniżej :):
- jeśli założyłeś temat i pojawiła się dobra odpowiedź lub rozwiązanie - oznacz najlepszą odpowiedź klikając w przycisk
Podziękujesz w ten sposób osobie, która pomogła i pomożesz osobom, które będą miały podobne pytanie.