- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
ODU IDU 300
@Kinga854 jeżeli karta SIM nie zaloguje się do sieci, to żadne ustawienia w routerze nie pomogą. Masz dalej zablokowany router do użytkowania w innych sieciach niż plus.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
ODU IDU 300
właśnie dziś na chwile był zasięg na 3 kreski i zniknął, nie wiem już co robić
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
ODU IDU 300
@Kinga854napisał(-a)właśnie dziś na chwile był zasięg na 3 kreski i zniknął, nie wiem już co robić
podejrzewam, ze gdzies moze byc problem - ustawienia albo wlasnie blokady operatora - i tu za duzo nie da sie zrobic, jesli to blokada operatora
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
ODU IDU 300
Skoro jedyny wypowiadający się który osobiście to przerabiał ( @ketrasaArtur ) napisał to co napisał, to sprawa raczej jest przegrana. Dla pewności sprawdziłbym jeszcze kable - sygnału po prostu nie ma więc żadne czary-mary nie pomogą. Modem nie ma się do czego zalogować skoro żadnej sieci nie widzi.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
ODU IDU 300
@Kinga854, kup sobie jakąś niedrogą używkę na Allegro, koledzy pomogą wybrać i wyrzuć ten polszajs. Albo sprzedaj na Allegro.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
ODU IDU 300
Zestaw odu idu sprawdzałem na kartach SIM: a2 mobile, aero2, plus, na nich działa bez problemu. Na kartach SIM Play, T-Mobile, Orange nie chce działać, mimo teoretycznie zdjętego SIMLOCKA. Ponieważ zestaw miałem za grosze, a nie dało się na nim uruchomić, więc rzuciłem w kąt, gdzie grzecznie sobie spoczywa zarastające kurzem 😁
Walczyłem kilka dni. Też tak samo było, karty SIM innych operatorów poza plusem nie logowały się do sieci.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
ODU IDU 300
no trudno, poddaje się jaki router polecicie (na wieś, słaby zasięg)
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
ODU IDU 300
Model wyższy też nie zaszkodzi, Huawei B535, anteny w zależności od odległości od nadajnika. Osobiście używam na wsi Huawei B525, bez anten. Oba mają agregację dwóch pasm i nie są mocno kosztowne. Używane można już zdobyć za kilkadziesiąt złotych.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- « Poprzedni
- Następny »