- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Miało być tak pięknie a jest rozpacz...
Wszystkie, a podaje informacje aktualne w celu aktualizacji tematu, że po upływie czasu nic się nie zmieniło/wróciło do poprzedniego stanu, najchętniej bym zrezygnował z usługi, ale mam nadzieję że to jeszcze jakoś naprawią....
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Po 1 jeżeli nie łapiesz N78 to szału nie będzie, ale wtedy już lepiej, aby router działał sobie tylko na LTE. Masz tam chyba Cat20 więc agreguje co może:). Po 2. Jeżeli faktycznie oczekujesz lepszych wyników to jakim cudem nie zdecydowałeś się na router / modem zewnętrzny? Efekt szybkich transferów po restarcie wynika z tego, że wtedy modem ustanawia najlepsze możliwe pasma. Po jakimś czasie te ustawienia są utrzymywane, ale niekoniecznie są optymalne. Takie uroki internetu mobilnego...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie zdecydowałem się w sumie dlatego że stary bez anteny zewnętrznej wyciągał 250 w nocy.. W ciągu dnia 150 i to było dla mnie naprawdę optymalne, a teraz nowy router z mocniejszymi antenami stojący w tym samym miejscu w nocy ma 120, w ciągu dnia różnie 50 do 70 max...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
To tak nie działa, że nowy router.ma mocniejsze anteny. Zwykle jest właśnie odwrotnie, że to stare routery łapią ciut więcej sygnału. Nowy router po prostu ma ich więcej i częściowo one się zagłuszają. Nie mam żadnego doświadczenia z routerami mobilnymi, ale z telefonami już tak. Widzę jak zmieniają się wymogi terminali radiowych. Teraz są tak przykręcone, że szkoda gadać:)
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Panie i Panowie... Stał się cud!!!
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Może coś robią na nadajniku lub masz lepszą propagację dzisiaj i złapałeś N78.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ja mam nadzieję że to już tak zostanie!! 😀😀 Nic nie zmieniam nie grzebie w ustawieniach żeby nie zepsuć 😀
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Gaweliknapisał(-a)Ja mam nadzieję że to już tak zostanie!! 😀😀 Nic nie zmieniam nie grzebie w ustawieniach żeby nie zepsuć 😀
Ja myślę że to znowu dobry duch naszego forum zadziałał.
😁
A bardziej serio, to pewnie trafiłeś na rekonfigurację nadajników. To się jednak jeszcze może bujać, taka już uroda tej technologii.
- « Poprzedni
- Następny »