- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czy jest możliwość zrobić zdalny restart funboxa 2 gdyż czasem szybkość wysyłania danych jest tragiczna powinna być do 8 mb a bywa że jest 1 co uniemożliwia płynny podgląd nagrań z kamer . wtedy pomaga restart .. ale co gdy mnie nie ma w domu nie ma jak zrobić restartu zdalnie ? Tylko i wyłącznie o ten restart się rozchodzi czyli uruchom ponownie ....
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Dantes najprościej i najszybciej poprosić konsultanta na czacie lub infolinii o restart routera.
Można również otworzyć dostęp z zewnątrz, nie zalecane. Do tego dochodzi zmienne IP, więc trzeba dodatkowo skonfigurować DynDNS.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Dantes najprościej i najszybciej poprosić konsultanta na czacie lub infolinii o restart routera.
Można również otworzyć dostęp z zewnątrz, nie zalecane. Do tego dochodzi zmienne IP, więc trzeba dodatkowo skonfigurować DynDNS.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jak zrobić zdalny restart funbox 2
@ketrasaArturnapisał(-a)@Dantes najprościej i najszybciej poprosić konsultanta na czacie lub infolinii o restart routera.
Przyznam że o tym nie pomyślałem , ale czy oni robią faktyczny restart mojego routera czy raczej restart połączenia.. dzieki..
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś