- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam mam problem opisany dokładnie tutaj: https://support.rockstargames.com/pl/articles/206210548/Jak-naprawic-w-GTA-Online-bledy-zwiazane-z-d...
Mam parę pytań co do tego, związku z ustawieniem NaT na Otwarty, moje IP jest wewnętrzne, a by rozwiązać ten problem potrzebuję od operatora stały adres ip, Jednak piszą tam, że nie potrzeba, gdyż po ustawieniu Routera problem może być naprawiony, próbowałem dokonać zmian jednak w moim przypadku to chyba nie działa i chciałbym się zapytać co w tej sytacji może mi pomóc by zmienić adres IP na stały, statyczny adres ip komputera próbowałem też zmienić jednak, też nie powiodło się z powodu błędnych ustawień DNS, tylko automatyczne działają, macie jakąś poradę co powinienem z tym zrobić?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
W Orange to nazwa usługi. Poczytaj o niej. Ew zostaje konkurencyjna sieć gdzie mają "inaczej nazwaną usługę" i możesz mieć publiczny adres IP. Wtedy to co masz opisane w różnych poradnikach rozwiąże problemy z grami.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Informację na temat Routera (TP-LINK TL-M4320) Oraz Potrzebna informacja na temat adresu IP
Ten router z jakim modemem używasz?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Informację na temat Routera (TP-LINK TL-M4320) Oraz Potrzebna informacja na temat adresu IP
HUAWEI T-Mobile E3131 ale karty używam ORANGE
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Na doładowania, bez abonamentu
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
No, ale chce coś na to zaradzić, co jest potrzebne by coś zmienić
Wykupienie u operatora stały adres ip?
Zmienianie opcji w Routerze
czy Jednak wykupienie abonamentu jeśli to ma pomóc to jakie dalsze kroki w tym trzeba zrobić?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ale jesteś pewien, że abonament zadziała? może wykupienie stałego IP by pomogło, ewentualnie inna karta czyli jaka?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »