- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Funbox 7
Koszt kabla LAN to grosze... Bez przesady, żeby liczyć na operatora w takiej kwestii....
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Funbox 7
Minusy: na mój gust zabrakło niestety wejścia USB. Dołączono również bardzo krótkie kable, 150 cm kabla ETH to przesada. Jak mam ustawić Funboxa z dala od monitora czy głośników, skoro wasz kabel na to nie pozwala?
Na allegro znajdziesz skrętkę kat. 6 za 1 zł/metr, dolicz do tego kilka złoty za wtyki. Operator daje taki kabel bo uważa że stawiasz funboxa blisko dekodera/komputera
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Funbox 7
No kabel mogę sobie zawsze dokupić tylko po co, skoro wszystko co potrzebuję do usługi powinienem dostać od operatora?
Od T-Mobile kabel ETH i ten biały miałem o pół metra dłuższy i akurat wystarczało na ułożenie na szerokim biurku - tak jak chciałem. Teraz jest wszystko ponaciągane na styk, bo w Orange pół metra kabla żałują. 😛
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Funbox 7
Nie mam pojęcia jaki rodzaj chłodzenia jest waszych Funbox'ach, ale odchodzi się od chłodzenia aktywnego w tego typu urządzeniach. Pasywne chłodzenie na dłuższą metę działa lepiej. Łatwiej i taniej jest dostawać elementy dyskretne do wyższych temperatur, niż zbierać kurz 24H 7dni w tygodniu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Funbox 7
@atlas_cudow masz rację, gro sprzętów ma teraz pasywne chłodzenie, temperatury są wyższe, ale kurz się tak nie zbiera, nawet 90"C to nie katastrofa, układy scalone wytrzymałość mają większą 😎
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Funbox 7
Kiedyś czyściłem router 5G HTC. On ma właśnie chodzenie aktywne. Ile on miał kurzu... Normalnie dywan...
- « Poprzedni
- Następny »