- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Funbox 2.0 czy 3.0?
A w jakiej technologii masz światłowód? To FTTH, RFoG czy MoCA?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Funbox 2.0 czy 3.0?
konrader napisał: Technicy przyszli, powiedzieli że otrzymali informację od infolinii o chęci wymiany na FB 3.0, ale ponownie powtórzyli, iż trwają testy i nie mogą mi dać tego urządzenia, dodatkowo po dłuższej rozmowie wspomnieli, iż "sieć światłowodowa w Bełchatowie należy do prywatnej osoby, która ma podpisaną umowę z Orange i na razie nie dopuściła Funboxa 3.0". Ile w tym prawdy - nie mam pojęcia. Powiedziano mi, że pod koniec kwietnia/na początku maja testy powinny się zakończyć i wtedy wymienią mi urządzenie. Ponieważ nie chciałem już dalej walczyć o nowsze urządzenie, podpisałem umowę i przyjąłem FB 2.0. Mam nadzieję, że technicy dotrzymają słowa i zgłoszą się z FB 3.0.
Cześć @konrader
I jak się teraz sytuacja z wymianą FunBoxa przedstawia?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Funbox 2.0 czy 3.0?
@Wiktor, nikt nie odezwał się do mnie w sprawie wymiany routera. W najbliższym czasie zadzwonię na infolinię i spytam dlaczego to tak długo trwa...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Funbox 2.0 czy 3.0?
Dziwna sytuacja?? Prywatna sieć?? Chyba że budowało ją miasto ze środków UE, tak więc owszem sieć może być ale miasta??
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Funbox 2.0 czy 3.0?
konrader napisał:
@Wiktor, nikt nie odezwał się do mnie w sprawie wymiany routera. W najbliższym czasie zadzwonię na infolinię i spytam dlaczego to tak długo trwa...
Hm... Faktycznie, najlepiej jak się temu przyjrzy ktoś, kto ma wgląd do kartoteki.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Funbox 2.0 czy 3.0?
Chwilę temu dzwoniłem na infolinię w sprawie FB 3.0.
Pani z infolinii (po sprawdzeniu jakie usługi posiadam itp) powiedziała, że FunBox 3.0 ma problem z obsługą usługi telefonu stacjonarnego, jaką posiadam. Problem "może" zostanie naprawiony do końca czerwca...
Taka ironia: ludzie narzekają, że wciskają wszystkim FB 3.0 który nie daje możliwości skorzystania z własnego routera i chcą FB 2.0, a w moim wypadku jest całkowicie odwrotnie - wciskają mi dwójkę, kiedy ja chcę trójkę.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Funbox 2.0 czy 3.0?
konrader napisał(-a):Chwilę temu dzwoniłem na infolinię w sprawie FB 3.0.
Pani z infolinii (po sprawdzeniu jakie usługi posiadam itp) powiedziała, że FunBox 3.0 ma problem z obsługą usługi telefonu stacjonarnego, jaką posiadam. Problem "może" zostanie naprawiony do końca czerwca...
Taka ironia: ludzie narzekają, że wciskają wszystkim FB 3.0 który nie daje możliwości skorzystania z własnego routera i chcą FB 2.0, a w moim wypadku jest całkowicie odwrotnie - wciskają mi dwójkę, kiedy ja chcę trójkę.
@konraderMi też takie żeczy mówili z Funbox 2.0 ale problemu nie było
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Funbox 2.0 czy 3.0?
Coś ten Orange to ściemniacz jest. Zdecydowałem sie na przejście na Orange Love, pod warunkiem dostarczenia nowego dekodera i funboxa 3.0 (miałem FB 2.0). Oczywiście funboxa 3.0 nie dostarczyli, bo pracownik zapomniał czegoś zaznaczyć w systemie. Złożyłem reklamację i zaoferowali, że mogę odebrać urządzenie w salonie na podstawie nr reklamacji. W salonie powiedzieli, że nie mogą mi urzadzenia wydać. Wreszcie miał mi je dostarczyć technik i zainstalować. Teraz dowiedziałem się, że nie ma możliwości technicznych jego podłączenia, ale mogę wypowiedzieć umowę z winy Orange i podpisać na nowo i wtedy podobno urządznie zostanie mi dostarczone. Napisałem podobno, bo moja wiara w to co mówią pracownicy Orange równa się zero.