- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
FUNBOX 6.0 po kablu ethernet prędkość pobierania osiąga tylko 96 mb/s, po wifi 300mb/s+
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
FUNBOX 6.0 po kablu ethernet prędkość pobierania osiąga tylko 96 mb/s, po wifi 300mb/s+
@Anonim Ano jestem, choć nie widzę bezpośredniego przełożenia na zagadnienie opisane w Twoim poście, którego nie rozumiem. Nie twierdzę, że wiem wszystko, więc wypada mi wyjaśnić....tym bardziej, że pytam. Tym bardziej, że rozwiązanie problemu ma służyć większej publice i może mniej zorientowanym ode mnie
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@agat13 nie jestem tu od nauczania, od tego jest szkoła, pomagam tylko na forum, bez zgłębiania podstaw, bo te są w sieci (Google wszystko znajdzie), kiedyś trzeba było książki kupować, czy wypożyczać 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonim może tak to powinno wyglądać: 760 Megabits/Second = 95 Megabytes/Second - 760Mb/s=95MB/s
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@slawmog Właśnie to delikatnie sugerowałem....kwestia literownictwa jednostek pomiarowych
@Anonim nieładnie odmawiać mi dostępu do wiedzy, skoro napisałeś i zostało oznaczone jako rozwiązanie dla potomnych...;)
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Bo jak się okazuje duże czy małe ma znaczenie.😊
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@slawmog widzisz jak fajnie dajesz radę 😉
Nie piszę celowo wszystkiego, by zmusić innych do wysiłku intelektualnego, jakbym wszystko pisał, to jaki to miało by sens...
Nie można w życiu iść na łatwiznę, co jednak dziś jest tak popularne u młodych i czasem tych starszych, ja musiałem lata się uczyć, nikt mi tych zmarnowanych lat nie zwróci.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonim jak mówisz: nie piszesz wszystkiego, ale w sprawach technicznych trzeba się trzymać reguł i zasad, żeby się prawidłowo porozumiewać i wzajemnie zrozumieć.
Na marginesie, dlaczego uważasz, że czas nauki to zmarnowane lata. Ja tak nie sądzę, możesz chociażby służyć pomocą na tym forum, gdzie wielu użytkowników Cię docenia.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@slawmog W zupełności się zgadzam. W doradzaniu trzeba być jak najbardziej precyzyjnym, bo co to za wskazówki, których interpretacji trzeba się domyślać? Oczywiście nie zawsze się uda, bo czasem rutyna przeszkadza w jasnym i prostym wyrażaniu, ale...trzeba się starać pisać zrozumiale dla wszystkich (no, chyba, że poziom rozmówcy bardzo technicznego wymaga zastosowania słownictwa i skrótów technicznych- patrz tematyka Pingów i sieci szkieletowej)
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
1 bajt = 8 bitow klucz do tajemnej wiedzy😁