- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Prosze IT w Orange o poprawienie oprogramowania do Funboxa 6, bo pomimo zaznaczonych krzyzykow c alym harmonogramie, diody sa wylaczone przez kilka dni, bodajze 7 dni, i znowu sie wlaczaja i musze znowu wchodzic w ustawienia i znowu wylaczyc i wlaczyc, i na dluzsza mete jest to meczace.... I pomimo znzaczonych krzyzykow w calym tygodniu przez cala dobe w sekcji "Aktualny zakres" widnieje bledne dane , bo jest ustawione na cala dobe przeciez...
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dzień dobry,
Problem związany jest z przejściem z niedzieli na poniedziałek, a mianowicie czas 0:00 w poniedziałek. To tak, aby być transparentnym :).
Jako tymczasowe rozwiązanie, w przypadku wyłączenia LEDów przez cały tydzień, proszę zaznaczyć jako "LED jest włączone" pierwszego slotu w poniedziałek, jak poniżej. To powinno pomóc. Poprawkę zaimplementujemy w kolejnej wersji oprogramowania, co nastąpi jeszcze w 2024, ale nie jestem w stanie podać konkretnej daty, za co przepraszam.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Diody po kilku dniach sie wlaczaja pomimo ustawionego harmonogramu...
@TERMI1988 jako forum użytkowników spróbujemy powiadomić IT operatora.
Piszę zupełnie poważnie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ok, dziekuje bardzo... Czekam na rozwoj sytuacji i bylbym wdzieczny, jezeli ktos by sie odezwal z informacja, ze wersja poprawna oprogramowania wyjdzie nowa czy cos... Niby bzdura te diody, no ale, skoro mam taka opcje, to chce to wykorzystywac przez caly rok 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@TERMI1988 jest to znany błąd, kiedyś o tym pisaliśmy na forum, o ile sobie przypominam to był nawet stworzony pomysł aby to naprawić.
Edyta:
Właśnie znalazłem ten pomysł https://nasz.orange.pl/t5/Pomys%C5%82y/Naprawa-harmonogramu-led-w-funbox-6/idi-p/379343 możesz zagłosować, im więcej głosów tym może szybciej odpowiedni dział inżynierki się tym zajmie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ok, przepraszam. Jestem nowy, dzisiaj pierwszy raz tutaj si eznalazlem za namowa doradczyni online na czacie Orange...
Nie znam tego forum. A napisalem, bo ja z natury walcze o wszystko jak sie da. 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@TERMI1988 nie masz za co przepraszać, każdy z nas kiedyś tu zaczynał...po prostu naprowadziłem Cię na temat wyjaśniając że znamy to z autopsji. Poza tym witaj 🤝 na forum NO i czuj się jak u siebie 🙂, gwarantuję że to forum ma inny, lepszy klimat niż inne.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dodam tylko, że u mnie po 3 zmianach działa już ok, choć ja mam wyłączone od 21 do 9 rano, podejrzewam że harmonogram się wywala przy aktualizacjach nowej aktualizacji
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@TERMI1988napisał(-a)pomimo zaznaczonych krzyzykow c alym harmonogramie, diody sa wylaczone przez kilka dni, bodajze 7 dni, i znowu sie wlaczaja i musze znowu wchodzic w ustawienia i znowu wylaczyc i wlaczyc, i na dluzsza mete jest to meczace....
zaklej czarną taśmą i spoko
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Bez przesady... Nie po to projektowalem remont swojego pokoju, gdzie wszystkie kable od glosnikow itp. sa "zatopione" w scianach i w podlodze, zeby teraz robic "wioche" w postaci jakiejs tasmy na modemie... He he 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@TERMI1988napisał(-a)Bez przesady... Nie po to projektowalem remont swojego pokoju, gdzie wszystkie kable od glosnikow itp. sa "zatopione" w scianach i w podlodze, zeby teraz robic "wioche" w postaci jakiejs tasmy na modemie... He he 🙂
Nikt nie mówi o robieniu wiochy. Taśma może być bardzo estetyczna i subtelnie naklejona. Mądry nie zauważy a gupi pomyśli że tak ma być.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »