- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czy przedłużyć umowę z nowszym Funbox i on mi wystarczy abym miał lepszą prędkość?
@j131 dzięki tego potrzebowałem 🙋
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czy przedłużyć umowę z nowszym Funbox i on mi wystarczy abym miał lepszą prędkość?
@pawel22041990 to przeczytaj bo na smartfonie nie widać
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
OP ma 8 up, 70 down, margines 7, na dziewięć dni 77 sekund z błędami, zero poważnych błędów... Pozazdrościć.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@pawel22041990 dla VDSL To naprawdę dobre osiągi. To dosłownie 300 m linii. I SNR świadczy o braku zakłóceń. Naprawdę pozazdrościć...lepiej tylko na ftth
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@agat13 to tylko się cieszy .. a jeszcze pytanko: jak mam podpiętą kamerę pod port z tyłu routera i teraz mam tam 100Mb/s to przy 2.0 jest szansa że ta prędkość będzie lepsza i kamera będzie sprawniejsza na przykład?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@pawel22041990 Nie.. kamera ma kartę 100Mb/sek i lepiej nie będzie. To wystarczy...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@agat13 ok dziękuję
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@pawel22041990 Wniosek: Prócz lepszego wifi modemy są takie same ( myślę o połączeniu z centralą)