- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ja będąc złośliwy ( a co! ), napiszę inną definicję. To taki system, który obcina wifi kiedy tylko może 🙂 Działa to totalnie losowo. U mnie FB6 po 3 dniach pracy linkował się na 300Mbps. TP Link w tym samym miejscu linkuje się na 1200 ( cały czas;) ).
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Co oznacza "Smart Wi-Fi" w ustawieniach Funbox 10?
@denk4k Smart Wi-Fi pozwala automatycznie dobrać najlepsze parametry sieci Wi-Fi do możliwości podłączanych urządzeń i sytuacji w otoczeniu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@denk4k w samych FB to algorytm dopasowując parametry wifi nadajnika do warunków otoczenia. Analizuje środowisko wifi i koryguje ustawienia zgodnie z polityką, aby dostosować się do innych sieci i urządzeń w otoczeniu. Przykładem są radary pogodowe czy lotnicze. Widzi sieci sąsiadów i eliminuje kolizję transmisji w kanałach.
Zapewnia płynne przełączanie pomiędzy częstotliwościami w zależności od zasięgu do odbiornika itp
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ja będąc złośliwy ( a co! ), napiszę inną definicję. To taki system, który obcina wifi kiedy tylko może 🙂 Działa to totalnie losowo. U mnie FB6 po 3 dniach pracy linkował się na 300Mbps. TP Link w tym samym miejscu linkuje się na 1200 ( cały czas;) ).
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@atlas_cudow widać taki algorytm... Zasadniczo sprzęty z rynku działają " Inaczej" niż operatorskie. Nawet nie wspomnę z jakim do mnie przyszedł technik lokalny...