- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam, mam problem z otwarciem portów, wszystkie pola są szare i nie można nigdzie nic wybrać, jakieś sugestie?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Soczoleknapisał(-a)Witam, mam problem z otwarciem portów, wszystkie pola są szare i nie można nigdzie nic wybrać, jakieś sugestie?
U mnie na FB3 te pola są normalnie dostępne do zmiany. Skoro u Ciebie tak nie jest to najpewneij w jakimś innym miejscu coś masz inaczej ustawione. Trudno powiedzieć co konkretnie, może faktycznie FB3 skonfigurował Ci się na IPv6? Albo może coś się zawiesiło. Próbowałeś resetować do ustawień fabrycznych?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Brak możliwości otwarcia portu w FB3
Poprzez czat czy telefon, zgłoszenie zrobić, otworzą zdalnie wybrane porty 😉
Zaporę ustaw na niski poziom zabezpieczeń @Soczolek 😉
Oczywiście w Panelu administracyjnym FunBox, tak dla jasności dopiszę.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
A masz usunięte z loginu /ipv6 i zaznaczone wymuś ipv4?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Soczoleknapisał(-a)Witam, mam problem z otwarciem portów, wszystkie pola są szare i nie można nigdzie nic wybrać, jakieś sugestie?
U mnie na FB3 te pola są normalnie dostępne do zmiany. Skoro u Ciebie tak nie jest to najpewneij w jakimś innym miejscu coś masz inaczej ustawione. Trudno powiedzieć co konkretnie, może faktycznie FB3 skonfigurował Ci się na IPv6? Albo może coś się zawiesiło. Próbowałeś resetować do ustawień fabrycznych?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Tak po namyśle, pewnie w loginie jest IPV6, @Soczolek wymaż to z loginu, jeśli w konfiguracji też masz wymuszanie IPV6, to to zmień na IPV4, problem z zamkniętymi portami powinien zniknąć.