- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
problemy z logowaniem w Mój Orange
@adiplus zleciłeś usuniecie konta 15 lutego, czy konto z Twoim adresem w-mail jest już usunięte?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
konto zostało zamknięte (jak forumowicze radzili) termin upłynął 15 lutego ... do dnia dzisiejszego żaden z konsultantów nie potrafi zamknąć procedury tworzenia nowego konta 🙂 jakaś masakra
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@adiplus zamknięte, ale na nowo zleciłeś przez BOK utworzenie ponownie konta? I w tej chwili znowu wszystko wisi?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
TAK dokładnie ..
loguję się i po podaniu danych jest informacja że skontaktować się z operatorem i to robię ... chat z orange jest taki że mają problem techniczny i koniec, proszę spróbować w innym terminie
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@adiplus z czatem już też zgłaszałem sprawę. Mam nadzieję, że uda się problem rozwiązać.
Zadzwoń na infolinię i poproś o dokończenie rejestracji konta na Nowy Mój Orange. To samo powinni konsultanci zrobić, jak na czacie zgłosisz, ale w takim przypadku na czata trzeba się logować loginem lub numerem telefonu (stara wersja Mój Orange).
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam, miałem identyczny problem. 3 konsultantów nie potrafiło założyć konta Mój Orange ponownie.
W związku z tym zgłosiłem reklamację przez infolinie - że żądam wyzerowania wszystkich faktur począwszy od 01.01.2020 od dnia kiedy pojawił się problem i nie mam możliwości dokonania opłat za kolejne FV kartą kredytową....i magia....po około 24h otrzymałem SMS-a iż problem rozwiązany...i faktycznie dziś założyłem konto ponownie i jak na razie bez wewnętrznego błędu komponentów 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
udało się, w końcu mam dostęp do orange w wersji na www
chciałem wszystkim podziękować za okazaną pomoc i zrozumienie, dziękuję !!
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@adiplus fajnie, że udało się uzyskać dostęp do Mój Orange przez www. Bardzo mnie cieszy taka sytuacja 😊
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
logowanie do Orange to makabra.bylem na nowym Orange i zalogowanie to przejscie przez pieklo.Zalozylem nowe konto w nowy mój Orange wszystko ladnie ,pieknie az do logowania.Za czwartym razem się zalogowałem i od razu przeszło na forum.jak tak dalej będzie to przejdę z telefonem do cyfry + (której jestem abonentem)jedyny plus w tym interesie że własciwie nie ma potrzeby kontaktowac się z Orange,gdyż jak cos chcą to podają na telefon.