- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zmiana telefonu i problem z aplikacją mój Orange
Witam. Na starym telefonie miałem super działająca aplikację mój Orange ale po zmianie telefonu na nowy i po zalogowaniu się na mój Orange nie mam połowy usług . Mam na prywatną osobę numer na kartę syna i mam dostęp w aplikacji natomiast na firmę mam dwa telefony i Neostradę jako powiązane konto i tego w ogóle nie widać pomimo że loguje się z danych prawidłowych . Na stronie mój Orange widzę wszystko super i mam dostęp do opcji ,faktur i ustawień a na aplikacji tylko do karty syna . O co chodzi bo nie mam pojęcia jak to naprawić a próbowałem już wszystkiego
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@monkey22 próbowałeś może przeinstalowywać apkę? (odinstalować i zainstalować od nowa).
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@monkey22 logujesz się do aplikacji Mój Orange oczywiście @ takim jak na portalu www Mój Orange?
Odinstalować aplikację Mój Orange i zainstalować ponownie, zalogować się @ nie numerem telefonu.
Jak dalej będzie nie tak, to zgłoszenie na czat Orange, lub Infolinii.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Tak oczywiście . Mam auto uzupełnienie więc hasło i mail ten sam . Kopia zapasowa więc aplikacja sama się zainstalowała na nowym
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@monkey22 masz dwa konta, bo usługi indywidualne i firmowe...teraz po prostu logujesz się do jednego.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@monkey22napisał(-a)Witam. Na starym telefonie miałem super działająca aplikację mój Orange ale po zmianie telefonu na nowy i po zalogowaniu się na mój Orange nie mam połowy usług .
Trwały prace serwisowe, a tym samym to może być przyczyna takiego stanu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@monkey22 sprawdź działanie aplikacji po zakończeniu prac serwisowych. O pracach była informacja w innym temacie:
Pewnie po zakończeniu prac, o których Orange nie wspomniał, pewnie jakaś awaria, aplikacja powinna działać prawidłowo i powinny być dostępne wszystkie usługi jakie masz w Orange.
edit:
Obecnie mam dostęp do konta Mój Orange przez www, konto działa. Możesz w ten sposób sprawdzić swoje usługi @monkey22
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Prace serwisowe dobiegły końca. Logowanie przez aplikację działa.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przed chwilą też sprawdziłem, już działa.