- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zarządzanie usługami na nowym koncie
Godz. 10:55 https://www.orange.pl/moj-orange/uslugi-stacjonarne/pakiety-i-uslugi-dodatkowe?msisdn=XXXXXXX&servic... - pakiety i usługi dodatkowe - Twoje aktywne usługi, min. zgoda - spis telefoniczny...na spis telefonów nie miałem, bo jest zastrzeżony, a zgłosić błędu nie można. Zresztą, wszystkie są w zielonych kwadratach i nie do ruszenia.
To już wiem, dlaczego przekręty "gwarantują" bezkarność różnej maści marketingowcom, którzy na zadane im pytanie, skąd mają mój numer telefonu, odpowiadają bezczelnie, że z komputera. I co z tego wynika, że zmieniłem numer telefonu z zastrzeżeniem?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Arturnapisał(-a)
Rozumiem, że to sugestia, aby przez stronę internetową można było zarządzać zgodami na umieszczenie numeru w spisie telefonicznym. Dziękuję, przyjmuję i przekazuję do kolegów dbających o serwis. Jeśli chodzi o wyjaśnienie dlaczego ta zgoda jest aktywna to wymaga sprawdzenia historii Twojego konta, więc chyba pozostaje jedynie kontakt z konsultantem www.orange.pl/kontakt
@Artur, kontakt jest niemożliwy. Zapomniałem, że sobota
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Arturnapisał(-a)
Rozumiem, że to sugestia, aby przez stronę internetową można było zarządzać zgodami na umieszczenie numeru w spisie telefonicznym. Dziękuję, przyjmuję i przekazuję do kolegów dbających o serwis. Jeśli chodzi o wyjaśnienie dlaczego ta zgoda jest aktywna to wymaga sprawdzenia historii Twojego konta, więc chyba pozostaje jedynie kontakt z konsultantem www.orange.pl/kontakt
@Artur, niestety, konsultant nie pomógł i podał adres mailowy do zrzutów oraz przedstawienia problemu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Myślę, że nie będzie z tym najmniejszego problemu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Artur, korciło mnie, żeby pokazać różnice w zrozumieniu, co się mówi do drugiej osoby, lecz ze względu na grzeczność, nie uczynię tego. To jest ten właśnie problem na czacie, że dopóki nie będzie możliwości dodania screenów, będą tego typu trudności. Zrobię jak mi zasugerował, bo On po prostu nie może (końcówka dialogu). W systemie ma zgodę na nie
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wg odpowiedzi mailowej na reklamację, sprostowanie zostało szybko i pozytywnie załatwione