Zaloguj sie, czy zaloguj się?

ROZWIĄZANE
Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

Uważam to za drobne niedopatrzenie, które jednak zgłaszam:

Błąd z Zaloguj sie.PNG

1 ZAAKCEPTOWANE ROZWIĄZANIE

Rozwiązanie:

Poziom 35, Ekspert Galaktyczny
  • 2850
  • 4797
  • 121

Oj tam, oj tam 😉 hehe Ehhh te nasz "ogonki" Wszystko jeszcze "beta beta beta" stąd takie drobiazgi 😉 No tak, ale zgłoszeń nigdy nie za wiele 😄

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

9 ODPOW. 9

• 2850
  • 4797
  • 121

Oj tam, oj tam 😉 hehe Ehhh te nasz "ogonki" Wszystko jeszcze "beta beta beta" stąd takie drobiazgi 😉 No tak, ale zgłoszeń nigdy nie za wiele 😄

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

Czytam, słucham i wszystko, co me oczy dostrzegą...przelewam. @Artur tak kazał, sługa musiEmotikon: Mrugający

• 2850
  • 4797
  • 121

Może @Agnieszka coś na to zaradzi 😉

Zespół Nasz Orange
  • 3173
  • 14529
  • 153

Słowo się rzekło, więc napiszę tutaj o aferze literki "ę" bez ogonka Mężczyzna pokazuje język

Ta sytuacja występuje tylko po wykonaniu szczególnej sekwencji kliknięć:

• gdy wylogujemy się z konta Nasz Orange (powiązanego z kontem Mój Orange)
  • następnie klikniemy w któryś z przycisków górnego lub dolnego paska, np. w logo Orange, przycisk Obsługa itd.
  • a na koniec klikniemy na logo ludzika Szczęśliwy robot.

Wtedy naszym oczom ukazuje się coś takiego:

Zaloguj sie.JPG

@Agnieszka już wie o tej sytuacji... Pozostaje nam teraz czekać 🙂

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

@Wiktor, kliknięcie w ludzika przetestowałem, tak sądzę, dogłębnie. Powoduje on wymuszenie definitywnego wylogowania się, jeżeli trzyma sesję. Dodatkowo, do głupawki tak zamykane karty doprowadza "sprzątanie ciach"Emotikon: Mrugający dlatego, że Wyloguj jest uparciuchem i po chwili wraca do sesji. Ma moc i władzęEmotikon: Język Odśwież stronę, zamyka, choć tylko pojedyńczo, każdą kolejną otwartą kartę NO. 

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

@AnonimDziś robiłem, mały test z tym wyloguj się jak jest, zalogowanych około 5 osób to działa, poprawnie jak jest, więcej to już nie można się za pierwszy razem wylogować.

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

Dla mnie ważne jest, czy drzwi domykają się dobrze, czy trzeba z buta poprawiać. Nie ma półśrodkówEmotikon: Szczęśliwy

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

Poszperałem troszkę na koncie stacjonarnym i ten pomarańczowy ludzik "wrzuca" sobie opcję Zaloguj sie...czyli zmiany na koncie wizerunkowo wyglądają dobrze, prócz braku ogonka pod e. Chwała pracusiom za cierpliwe porządkowanie, bo widać tego efektyEmotikon: Szczęśliwy Ogonek to mały pikuś.

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

@Wiktor, tak dla zdrowotności przypomnę najświeższe "dane" wywiaduEmotikon: Mrugający

2018-05-02.png