- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam! Czy istnieje możliwość sprawdzenia wykazu połączeń, tak jak na przykład a aplikacji mój Orange, jednak interesuje Mnie wykaz dla konkretnego numeru. Dajmy na to chcąc sprawdzić kiedy ostatni raz dzwoniłem pod numer 123-456-789 muszę wertować cały swój wykaz, czy da się to jakoś filtrować?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Kombinacją klawiszy CTRL + F masz wyszukiwarkę. Po skopiowaniu wykazu do popularnych edytorów tekstu jest możliwość filtracji, czy też wyszukiwania powyższą kombinacją klawiszy.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Kombinacją klawiszy CTRL + F masz wyszukiwarkę. Po skopiowaniu wykazu do popularnych edytorów tekstu jest możliwość filtracji, czy też wyszukiwania powyższą kombinacją klawiszy.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wykaz szczegółowy dla danego numeru, filtry w wykazie
Nie wiem jak to w Orange ale w konkurencji jest tak
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
jeśli uważasz, że któraś z podpowiedzi zasługiwałaby na wyróżnienie, to - śmiało - zachęcam do jej oznaczenia. Szczegóły poniżej ↓ :):
- jeśli założyłeś temat i pojawiła się dobra odpowiedź lub rozwiązanie - oznacz najlepszą odpowiedź klikając w przycisk
Podziękujesz w ten sposób osobie, która pomogła i pomożesz osobom, które będą miały podobne pytanie.