- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Utworzenie konta w Nowym Mój Orange
@DawidOrange, spojrzałem przed chwilą na online u Ciebie i jeżeli naprawdę zależy Ci na rozwiązaniu Twego problemu, który, jak dobrze pamiętam, "droczył" Twój umysł już dużo wcześniej w tym temacie, to daj sobie pomóc natychmiast. Przede wszystkim, masz dostęp do forum, to po pierwsze. Po wtóre, pokaż, co się będzie działo, jak z zakładki Mój Orange u góry forum klikniesz w nią?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@wscieklaewkanapisał(-a)
@DawidOrangenapisał(-a)
Pytanie skierowane głównie do @Artur @Wiktor
Jeśli zostałem zmigrowany do NMO,potem usunąłem konto ale po kilku miesiącach stwierdziłem że chce mieć dostęp do NMO.Jak go odzyskać ? Kiedy wchodzę w zakładkę zarejestruj piszę że już mam konto.A kiedy wpisuje stare dane przed migracją (Numer i Hasło) to przenosi mnie do okienka gdzie piszę że już zostałem zmigrowany i żebym się zalogował.@DawidOrangespróbuj po mojemu miałam podobny problem ( też usunęłam konto )
więc co zrobiłam - mianowicie zalogowałam się numerem komórki, następnie przypomnij hasło, ( tu popełniłam mały błąd bo zamiast wpisać adres mailowy innej domeny,wpisałam znowu numer komórki ) Gdybym podała adres to myślę, że kod do zmiany hasła otrzymałabym na e - maila, a nie na telefon, i wtedy mogłabym logować się nowym adresem.
Pomyliłam się w pierwszym poście ( nie hasło, a konto usunęłam ) dlatego poprawiam.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
W innym wątku podałeś że Aplikacja i NMO zostanie ujednolicone ? Czy w ciągu kilku tygodni zostanie ten proces zakończony ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
I jak ? Można się rejestrować do Nowego Mój Orange samodzielnie ? Jak pracę z logowaniem do Aplikacji Mój Orange za pomocą adresu e-mail.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś