- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
📣📣 Testy aplikacji Mój Orange 5.0 📱
Zauważyłem jeszcze wydłużenie cyklu do 31 dni. W dodatku jest to napisane. Przynajmniej mi się wydawało, że cykl od zawsze był 30-dniowy. Ktoś potwierdzi, lub zaprzeczy?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonim tak jak piszesz, cykl zawsze 30 dyniowy, jak gdzieś inaczej w pakiecie pisze to bug.😎
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonim nie koniecznie bug, może być uregulowane regulaminem. Dla tego są wyjątki. Domyślnie jak podajesz 30 dni.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ketrasaArtur regulamin wszędzie jest tak napisany by z korzyścią dla usługodawcy był, nie będzie przytaczać przykładów, ale czasem i system Bugs złapie, odkręcić to czasem trudno.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dziś zalogowałem się na moje konto przez aplikację NMO 5.0 beta. Deko poprawek graficznych zostało dodane. Nadal jednak nie jest załatwiona sprawa z ujednoliceniem dat. Pakiety internetowe mają podane ilość dni do końca ważności pakietu, stan konta ma wpisane daty. Można by to było ujednolicić. Osobiście wolę daty.
Kolejna sprawa, to stan konta i skarbonki. Miejsca jest tyle, że obie te wartości spokojnie się zmieszczą na jednej stronie.
W ofercie abonamentowej brak jest wartości abonamentu. Jest tylko informacja ponad plan, a szczegóły jakoś tak poukrywane, że dzieżko się domyśleć, gdzie tego szukać.
W abonamencie dobrze by było jeszcze popracowań nad wyglądem i ważne informacje przenieść na stronę główną, typu: cena za plan, wartość ponad abonament, jak i pakiety internetowe krajowe i roamingowe.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
W wersji beta aplikacji MO 5.0.0. 3223 (edytowałem) kliknąłem w szczegóły kwoty opiewającej na 3 zł. Zarówno przesuwanie palcem po usługach, jak i w wykorzystaniu, wszystko jest w ramach abonamentu, a nic ponadto. Jak widać także, mamy marzec i większość dni w cyklu przypada na ten miesiąc, a nie wiadomo dlaczego jest "wybieg" do kolejnego miesiąca - kwietnia. W zgodach na spis telefoniczny, brak jest telefonu stacjonarnego. Także w rozwinięciu przed pierwszą usługą. Reszta jest poprawnie zaznaczona.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jeszcze pozytywny akcent:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jak dostaliście się do bety?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przez sklep play można było zapisać się do beta testów. Teraz już nie ma miejsc. Ewentualnie pozostaje przesłanie sobie i zainstalowanie pliku apk
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ale to chyba zależy od wersji Androida czy aplikacja na każdego jest taka sama? tzn plik instalacyjny.
Ja posiadam Google Pixel XL z androidem 10