- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Sens działania kafelka "Mój Funbox" w apce MO
► Wątek został wyodrębniony z tematu Nowa wersja apki Mój Orange - 4.0.x (Android, iOS, Windows 10 Mobile) - Moderator Wiktor ◄
@Wiktor, możesz mi wytłumaczyć sens działania kafelka "Mój Funbox" w usłudze"Internet Stacjonarny" w aplikacji MO? Po kliknięciu w niego, pomimo zainstalowanej appki na telefonie, nagminnie wysyła mnie do Google Play celem pobrania...Co autor miał na myśli? Moim zdaniem jeżeli mam zainstalowaną appkę, przycisk powinien działać jako skrót a nie link do sklepu...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ktoś użył innej tzw. intencji. Tylko wiesz pytanie czy obie aplikacje dostępne są na takie same urządzenia.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Można to zmienić ale to wymaga współpracy zespołów tworzących obie aplikacje a w Orange to trudne.
Najpierw w mój funobox trzeba poprawić "manifest", a potem podmienić w mój Orange by nie kierował do sklepu google play a do aplikacji. Jest to do ogarnięcia, ale w korpo wiele wody w Wiśle upłynie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wiem że Krakowa od razu nie zbudowano 😉 Traktujmy to jako zgłoszenie mobilizacyjne 😛
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ja będę nudny - Orange (i inny operatorzy) powinno uwolnić API. I każdy będzie mógł sobie zrobić apkę jaką będzie chciał. A co ok 2-2,5 roku budowanie apki od zera.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie tylko Ciebie "nudność" dręczy... też bym chętnie pomarudził na wiele rzeczy w OPL, ale nie będę robił niepotrzebnego zamieszania 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
mabud73 napisał:
@Wiktor, możesz mi wytłumaczyć sens działania kafelka "Mój Funbox" w usłudze"Internet Stacjonarny" w aplikacji MO? Po kliknięciu w niego, pomimo zainstalowanej appki na telefonie, nagminnie wysyła mnie do Google Play celem pobrania...Co autor miał na myśli?
Że Ci którzy nie mają zainstalowanej apki Mój FunBox być może skuszą się na jej przetestowanie...
A Ci którzy już ją posiadają - może jakoś zdzierżą tę niedogodność i po przejściu z apki Mój Orange do apki Sklep Play - klikną w ferworze walki na przycisk OTWÓRZ oznaczony u Ciebie na screenie "kanciastym okręgiem" .
No cóż, użyta przez @Piotrekk85 (tfu! jaki oczopląs ; sorki @mabud73) piękna fraza - "zgłoszenie mobilizacyjne" jest w tym przypadku jak najbardziej wskazana . W następnych wersjach być może się to zmieni, ale niczego nie mogę obiecać .
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
To chyba nie ja byłem autorem 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
"Kanciasty okrąg" 😛 uroki kreślenia paluchem po telefonie...takie rzeźbienie na kolanie 😉 hehe. Super że są szanse na ogarnięcie tego zagadnienia 😉
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »