- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@bronzub Niniejszym informuję, że po wpisaniu w google słowa "bezkoniec" otrzymałem odpowiedź, która mnie...zaskoczyła (?). bezkoniec – Wielki słownik W. Doroszewskiego PWN
Czyli efekt był zamierzony, choć sądzę, że mniej niż 1 promil (chyba przesadziłem) społeczności posługującej się naszym pięknym językiem zna zastosowanie i znaczenie tego dziwnego słowa...
Ciekawe skąd wygrzebano taki pomysł? Jak byśmy jednak na to nie patrzyli, błędy nie ma 🙂 co nie znaczy, że w oczy nie kłuje 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Reklama, która ma przyciągać klienta?
@agat13 , dopełniacz kogo, czego odtąd śnił mi się będzie bezkońca 😀 do końca moich dni 😀
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@bronzub Mówiąc szczerze, Twoje oświadczenie wcale mnie nie uspokoiło, gdyż jako zapalony higienista językowy (choć i mi zdarzają się takie wpadki, ze wstyd-a wszystkiemu winna wiara w technikę) współczuję owego bezendu bezsenności... 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@agat13 , jak czasami słuchałem wywodów prof. Miodka, to jeż mi na głowie z włosów się robił. Kocham łacinę z dwóch powodów: byłem ministrantem i podwórkowym urwisem. Jedno drugiego nie gryzie, a wycisza i pomaga w kojeniu nerwów😀
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »