- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Prace planowane na Mój Orange
@ketrasaArturna początku roku nie miałem dostępu do apki bo pokazała mi się grafika Prowadzimy Prace Techniczne ale strona była całkowicie dostępna
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Venomoth3 jakość nocy na początku roku były że dwie przerwy techniczne, ale do wczoraj Mój Orange działało prawidłowo. Teraz trzeba czekać do poniedziałku.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Niestety przerwy są i nic się na to nie poradzi. Jeśli dla kogoś pilnym tematem jest ważność pakietów warto to monitować na bieżąco. Z tego co kojarzę krótkim kodem można sprawdzić.
Ja u siebie bym temat przegapiła bo północy był ważny pakiet zebranych przeze mnie 177 GB. Oczywiście była o tym wiadomość w poniedziałek, ale jakoś przegapiłam w apke już jakiś czas nie patrzyłam.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Problemy techniczne apka Mój Orange:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonim Problem wciąż nie rozwiązany z powiadomieniami gdyż myślą że w nocy zazwyczaj myszy śpią to po co informować.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonim Przy takim zebranym pakiecie niemal bym nie patrzył do apki
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Rafałnapisał(-a)@Misiek62 Na ten moment temat przyklejam najwyżej jak się da w Mój Orange:) Jak tylko będziemy mieć informację o pracach planowych na portalu, zaktualizujemy ten wpis. Nasz Orange działać będzie 🙂
@Rafał , czy aby na pewno tak jest?😀 Pamiętam, jak @Piotrekk85 dosyć często był pierwszy do komunikowania Społeczności o grzebanku😁
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@slav72napisał(-a)Tym razem do mnie też doszło to powiadomienie, tylko piszą że raz w miesiącu, a przerwy zdarzają się częściej niż raz w miesiącu (co oni stale grzebią, tym bardziej że kilka dni temu była aktualizacja 🤔). W porównaniu do apki konkurencji (tam w tym roku były cztery przerwy techniczne) dziwne to trochę.
@slav72 , przestudiowałem 3/4 wszystkich powiadomień i zaledwie kilka z nich pochodzi od moderatorów. Reszta, to zasługa forumowiczów. Pałeczkę po @Piotrekk85 przejął @ketrasaArtur i to od niego jest najwięcej info. Teraz widzę Twoją aktywność. "Jadę" do końca, bo jak na razie, to 2020 był najbardziej "grzebany"😊