@ketrasaArtur a tak czystej ciekawości do czego tak pilnie używasz aplikacji? Pytam bo ja osobiście za często tam nie wchodzę a widzę, że Ty częściej korzystasz.
@bronzub niestety muszę drążyć temat, bo sytuacja praktycznie powtarza się co miesiąc. Najczęściej grzebanie w apce popada na mój okres rozliczeniowy, a to jest uciążliwe, jak nie można sprawdzić stanu kont. Jak by sytuacja występowała raz na rok, czy na pół, nie zawracał bym nikomu głowy.
Zastanawia mnie tylko, co jest takie ważne w tym grzebaniu w apce, że trzeba przerwę robić co miesiąc na kilkadziesiąt godzin. Fioletowy jakoś nie ma ze swoją apką takiego problemu jak Orange.
Ja, pomimo, iż nie posiadam usług telefonii komórkowej Orange (abonament), też tam zaglądam co jakiś czas w nadziei, że firma przygotowała jakieś bonusy/gratisy dla klientów usług stacjonarnych (internet+TV+telefon).
Ej no - nadzieja umiera ostatnia
@ketrasaArtur, po co gdybać? Jest wystarczająco sporo czasu na realizację płatności...chociażby. U Ciebie wszystko, znaczy konto MO i appka bez ingerencji kogoś z modów?
@Morciaknapisał(-a)Ja, pomimo, iż nie posiadam usług telefonii komórkowej Orange (abonament), też tam zaglądam co jakiś czas w nadziei, że firma przygotowała jakieś bonusy/gratisy dla klientów usług stacjonarnych (internet+TV+telefon).
Ej no - nadzieja umiera ostatnia
@Morciak, niech nie umiera
Ostatnio Orange zamiast weekendów lubi się w dni robocze ,,bawić" się w aktualizacje aplikacji
@Venomoth3 u mnie obecnie Mój Orange działa. Potwierdzam, że w godzinach nocnych, dokładnie 11 stycznia 2022r, o godzinie 2-giej, Mój Orange miał przerwę, ale to była awaria. Wyskakiwał błąd i można było odświeżyć, a potem wysłać zgłoszenie e-mailem lub ponownie się zalogować.
Poprzednio (listopad 2021) prace były od soboty do poniedziałku. Teraz (styczeń 2022) są od piątku do poniedziałku... Trochę mnie niepokoi wydłużanie tych terminów
Nie pamiętam dokładnie statystyk ale od ostatniej przerwy minęło 2 miesiące (a zwykle było krócej). Więc pewnie dlatego czas dłuższy.