- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
► Temat został przeniesiony z kategorii Abonament (etykiety: klient indywidualny, internet domowy, faktura, inna dot. abonamentu) - Moderator Wiktor ◄
Zapisać kartę płatności w ustawieniach aplikacji aby nie płacić 1 zł na darmozjadów BLUE MEDIA bez pośredników wreście tego żądam.
Słaba fa strona na smartfona.
Neostrada nie ma funkcji płatności i dlatego nie dałem więcej niż 3 gwiazdki.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
No, faktycznie - nie każdy może być zainteresowany tą formą płatności... I też nie ma na to musu ;-). Ja osobiście korzystam z Polecenia Zapłaty. (Taki np. bank o nazwie Orange Finanse pozwala korzystać z tej usługi za free )
Propozycja - by w apce możliwe było zapisanie karty debetowej/kredytowej ("bezpośrednie" obciążenie) - mogłaby zostać poddana ocenie w naszym dziale z Pomysłami. Zachęcam zatem do założenia pomysłu 🙂
Konto usług stacjonarnych (w tym Neostrady) już od jakiegoś czasu ma opcję płatności on-line.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Płatność aplikacją mój orange abo.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
No, faktycznie - nie każdy może być zainteresowany tą formą płatności... I też nie ma na to musu ;-). Ja osobiście korzystam z Polecenia Zapłaty. (Taki np. bank o nazwie Orange Finanse pozwala korzystać z tej usługi za free )
Propozycja - by w apce możliwe było zapisanie karty debetowej/kredytowej ("bezpośrednie" obciążenie) - mogłaby zostać poddana ocenie w naszym dziale z Pomysłami. Zachęcam zatem do założenia pomysłu 🙂
Konto usług stacjonarnych (w tym Neostrady) już od jakiegoś czasu ma opcję płatności on-line.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Płatność aplikacją mój orange abo.
rozważ, proszę, taką rzecz 😉
- jeśli założyłeś temat i pojawiła się dobra odpowiedź lub rozwiązanie - oznacz najlepszą odpowiedź klikając w przycisk
Podziękujesz w ten sposób osobie, która pomogła i pomożesz osobom, które będą miały podobne pytanie.