Nie można wyświetlić tego widżeta.

Odzyskanie hasła - nowy Mój Orange

Poziom 9, Zwiadowca Przestworzy
  • 3
  • 4
  • 0

Czy ktoś może podpowiedzieć, jak zalogować się przez stronę www do swojego konta?

Przymusowe założenie "nowego" profilu zakończyło się pozytywnie. Co z tego, jeśli od tej pory nie mogę zalogować się w MO, a po podaniu hasła i adresu mailowego wyskakuje komunikat, że dane są nieprawidłowe? Przy próbie odzyskania hasła nic się nie dzieje, poza tym że pojawia się komunikat o wysłaniu hasła na maila - którego ni widu, ni słychu. Jak cokolwiek zrobić, jeśli nie można dostać się na konto, a żadnego maila ze zresetowanym hasłem do dziś nie ma?

12 ODPOW. 12

Poziom 5, Obserwator Przestworzy
  • 2
  • 0
  • 0

Odzyskiwanie hasła - usługi mobilne

error.... po otrzymaniu linku na maila wpisuje w obu polach nowe hasło (testowane 50razy) za każdym razem hasło jest identyczne, spełnia wymagania ma ponad 8 znaków, małą dużą litere i cyfrę, po kliknięciu w przycisk dalej strona się przeładowywuję a ja ląduje w tym samym oknie w którym mam wpisać nowe hasło.... po około 20 próbach na 3 różnych przeglądarkach zero efektu....

Anonim

Nie dotyczy

@ogarnijciemito A czy nie masz AdBLock?

Poziom 5, Obserwator Przestworzy
  • 2
  • 0
  • 0

na chromie mam na IE nie, po wyłączeniu adblocka nic się nie zmienia, na IE bez adblocka jest ta sama akcja 

Poziom 45, Pionier Misji
  • 32776
  • 38774
  • 1388

zgłoś to na bok http://orange.pl/kontakt

Anonim

Nie dotyczy

@ogarnijciemito U mnie działa na przeglądarce EDGE i na IE

Przechwytywanie.PNG

Poziom 36, Nawigator Galaktyczny
  • 3331
  • 8005
  • 150

@joanka, sprawdź SPAM w mailu.

Poziom 9, Zwiadowca Przestworzy
  • 3
  • 4
  • 0

Spam nie jest problemem. Wszystkie foldery sprawdzam na wszelki wypadek na bieżąco, więc taka porada nie pomoże, niestety.

Anonim

Nie dotyczy

Poziom 6, Zwiadowca Przestworzy
  • 1
  • 0
  • 0

MAM taki sam problem.kikakrotnie kontaktowałam się z doradcami na czacie i nic nie zadziałało