- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowe Mój Orange nie działa
Alfik napisał(-a):Nie wiem dlaczego u was nie działa, u mnie przejście było płynne i bez najmniejszego problemu. Może spróbujcie wyczyścić dane przeglądarki albo skorzystajcie z innej. Ja korzystam z Chrome.
@Alfik, ale zdaje mi się, że dziękowałeś @Arturowi Jak nie ma płynnego przejścia z zakładki forum do MO i do NMO, to może się zdarzyć, że jeszcze nie dokonała się pełna migracja. Na zapleczu czytają i uwijają się jak te mróweczki, żeby Wam ulżyć.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
burebusek napisał(-a):@Alfik, ale zdaje mi się, że dziękowałeś @Arturowi Jak nie ma płynnego przejścia z zakładki forum do MO i do NMO, to może się zdarzyć, że jeszcze nie dokonała się pełna migracja. Na zapleczu czytają i uwijają się jak te mróweczki, żeby Wam ulżyć.
No tak, dziękowałem @Arturowi ale nie dlatego, że się mi udało, ale dlatego że mam możliwość testowania tego nowego konta bo bardzo chciałem i on mi to umożliwił.I wcale nie przechodziłem z forum tylko tak jak normalnie się loguje ze strony głównej orange.pl i wtedy zobaczyłem ten komunikat.
A teraz jak się logowałem na forum żeby ci odpowiedzieć, jakoś udało mi się to zrobić "starymi" danymi, czyli numerem mojego telefonu i hasłem z poprzedniej wersji tej "starej" Mój Orange.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Do starszych usług - "starego" Mój Orange, aplikacji, MultiBoxa i forum Nasz Orange - logujemy się starymi danymi (login/nr usługi i hasło). Nawet jeśli korzystamy już z "nowego" Mój Orange.
I koniec off topicu 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Alfik, ja też na samym początku przygody z NO zostałem zaproszony do bety i poprzez modyfikację istnieje taka możliwość. Co prawda, jest jeszcze niespójność w działaniu usług, ale z forum startuję z numerem tel. stacjonarnego i jego hasłem, a do NMO mailem i hasłem do niego. Też jest z pozycji Przypomnij hasło możliwe pokonanie tej bariery, ale Chrome sobie już ustawiłem na zapamiętanie
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
4 dni temu / 7 lutego 2018/ przeniosłam się do Nowe Mój Orange. To była decyzja raczej wymuszona,bo na całą stronę w dotychczasowym profilu /dla mnie bardzo dobrym/ pojawiała się reklama zapraszająca do Nowe Mój Orange .Nic nie mogłam przeczytać . Zarejestrowałam się,nawet zalogowałam, no i nawet działało,nie powiem.
Za to dziś masz babo placek! 0 dostępu do profilu! Trwają prace.....Dziś czytam ,że są zgłoszenia innych i to dość dawno temu.Co to będzie? Dla mnie to totalna klapa. Bardzo chętnie ,od ręki skasuję ten post ,gdy tylko pojawi się dostęp.
Czy jest jeszcze stara wersja?
--------------------------------------------------
Mam nowe wiadomości z innej strony w Nasz Orange o planowanej przerwie do 12 lutego 2018.Sama to odszukałam
Jeśli tak,to grzecznie czekam.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zlikwidowano dobrze działającą wersję Mój Orange bez upewnienia się czy nowa wersja działa poprawnie.
Niepoważne to trochę. Klientów zbywa się byle czym i praktycznie zero reakcji na monity w tym temacie.
Nawet już nie dzwonię bo tylko rachunki sobie podniosłem. To jest tak głupie że aż śmieszne 😄
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Może po przerwie znowu będzie OK.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Śmiem wątpić.. czekam od listopada 2017 na załatwienie sprawy.
Ale nie trać wiary, może akurat .. pozdrówka 😄
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Boże mój kochany wpadłam po uszy. Przeczytałam,że we wrześniu/ teraz jest luty/ ludzie walczyli tak samo jak ja teraz i nic nie osiągnęli:https://nasz.orange.pl/t5/forums/v3_1/forumtopicpage/board-id/Moj-Orange/page/1/thread-id/2323 / czytaj od 1 strony /
Szukali sposobu odzyskania starej wersji Mój Orange na komputer i to po prostu jest niemożliwe.To tak jak było w wojsku- Witamy was ,a z tyłu napis Mamy Was. Ja się rozchoruję. Ludzie,którzy tu odpowiadają na posty takich jeleni jak ja mają niezły ubaw. Doskonale wiedzą co jest. Ze mną nie ma żartów,jestem starszą osobą i nie dam rady. To,że na koncie był też mój maż i mogłam mu pomagać,bo sam nie ma zielonego pojęcia,to już przeszłość. On ma inny pesel ,jest inaczej oznakowany! Mam za to nowy telefon smartfon i podejrzewam,że może tu tkwi cały problem ?.
Do południa jakimś cudem dotarłam do moich danych przez komputer właśnie , udało się doładować konto,sprawdzić ile tam zostało,jakie pakiety ale bez historii doładowań. Teraz znowu nic z tego.Mam za to Nasz Orange.Mogę sobie popisać .
.............................................................................
UPS! Znowu cud się zdarzył.
Co trochę sprawdzam ,a nuż się uda?
Weszłam do Nowe Mój Orange.To nie do wiary .Wcześniej włączyłam na komputerze " miotłę " CCleaner, a przy kolejnej próbie logowania zamiast numeru usługi wpisałam adres mejlowy i załapało.
Widzę moją kasę i minuty....przecieram oczy i znowu widzę.
Tak sobie zostawię. Szkoda,że nie ma tu mojego staruszka.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Cieszę się że masz już możliwość normalnego korzystania, widać pozytywne efekty tej dłubaniny 🙂 Heh.. już miałem nadzieję czytając Twojego posta. Niestety, zalogowało mnie ale komunikat o przekroczeniu ilości prób rejestracji zablokował mnie na amen. Jak nie kijem to pałką 😞 Zgłosiłem, czekam na efekt 😄